NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Zoho Achtergrondvervaging van de vergadering
Zoho Vergaderlogo
Zoho Meeting
Naadloze online vergaderingen vereenvoudigd
4.5
(1,015)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Niet geclaimd: we werken bij Zoho Vergadering?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Zoho Vergaderingsrecensies en productdetails

Zoho Vergadering overzicht
Wat is Zoho Vergadering?

Zoho Meeting is het webconferentieplatform onder de Zoho ecosysteem dat uitgebreide functies biedt voor webinars en online vergaderingen. Het platform is volledig browsergebaseerd, wat betekent dat gebruikers geen enkele applicatie hoeven te downloaden om een ​​vergadering of webinar bij te wonen. Erkend als een van de meest gebruiksvriendelijke en betaalbare tools voor webconferenties, Zoho Vergaderingen kunnen worden gebruikt voor verkooppresentaties, productlanceringen, functiedemonstraties, naast online vergaderingen en webinars.

Bedrijf Zoho Corporatie
Jaar van Oprichting 2000
Bedrijfsomvang 10,001 + werknemers
Hoofdkantoor Chennai, Tamil Nadu
Social Media
Zoho Vergadercategorieën ingeschakeld Findstack
Zoho Productdetails ontmoeten
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, desktop Chromebook, desktop Mac, desktop Windows, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Zoho Vergadering voor- en nadelen
VOORDELEN
  • Biedt browsergebaseerde toegang
  • No-cut-off tijden
  • Interactieve videoconferentiefeed
  • Uitgebreide oplossingen onder één dak
NADELEN
  • Beperkte geavanceerde aanpassingen
  • Geen HD-audio en webcasting op aanvraag voor de webinarfunctie
  • Geen hotline voor technische ondersteuning
Zoho Vergaderfuncties
Analytics en rapportage
Volgen van deelnemers
Geautomatiseerde e-mailuitnodigingen
Geautomatiseerde webinarherinneringen
Breakoutruimtes
Chatfunctionaliteit
Aanpasbare branding
Aanpasbare registratieformulieren
Betrokkenheidsanalyse
Evenement management
Bestanden delen
HD-video en audio
Hand opsteken
Host-besturingselementen
Integratie met CRM
Sjablonen voor bestemmingspagina's
Tools voor het genereren van leads
Live peilingen
Mobile Access
Meertalige ondersteuning
On-demand webinars
Enquêtes na het webinar
Vraag- en antwoordbeheer
Opnemen en afspelen
Registratiebeheer
Scherm delen
Integratie van sociale media
Enquêtes en feedback
Virtuele achtergronden
Whiteboard-hulpmiddelen
Zoho Ontmoetingsmedia
Zoho Ontmoeting 0
Zoho Ontmoeting 1
Zoho Ontmoeting 2
Zoho Ontmoeting 3
Zoho Ontmoeting 4
Zoho Ontmoeting 5
Zoho Ontmoeting 6
Zoho Schermafbeeldingen van vergaderingen
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 17, 2024
Zoho Vergaderlogo
1,015 Zoho Meeting Recensies
4.5 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 28, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Anandhan M. avatar
Anandhan M.
Product Manager
Delen
"Een goed communicatieplatform"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Zoho meeting is a decent platform to join work with our groups even give customer care through video and sound calls, it is really great for sharing reports and in any event, recording gatherings and calls to keep up with nearer contacts carefully without being confounded.

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

Once in a while it close meeting automatically without giving any advance notifications or holding up time span. Repeating gatherings don't begin sooner or later.

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

Sometimes it close meeting automatically without giving any warning and notifications

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 22, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Gene Allen C. avatar
Gene Allen C.
Senior besturingssysteemingenieur
Delen
"Zeer eenvoudig in gebruik!"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

This is a much improved version of anything that is used for corporate meeting via the web. So intuitive and easy to setup and use. I like that I can use this as frequently as I wish. It has so many features that integrate to our business.

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

Really nothing, I havent needed customer support yet but I am sure it si top notch as well

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

Quick decisions without using Microsoft teams, Skype, or anything else Microsoft

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 25, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Ayode C.-avatar
Ayode C.
Executive Assistant
Delen
"10/10"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Zoho meeting is an excellent tool for a starter business for both internal and external business communication Reliable customer support, meeting management, scheduling and hosting

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

Zoho application is easy to use and start meeting

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

I like the service because it's affordable on mobile devices and easy to download and install

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
December 15, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SG
Samuel G.
Managing Director
Delen
"B/gOAT (het beste aller tijden)"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Simplicity is the best A trademark of Zoho meeting is pure great quality of audio and video which makes all virtual meeting clear and allows everyone to hear and see clearly what is being shared. It always gives communication maximum security and privacy. It is easy to use for both the host and the audience

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

It has meet all my expectations and i have not gotten any drawback since i started using it

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

The sound quality is nice just join it

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 14, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SM
Serena M.
Sales Representative
Delen
"Eenvoudig en betrouwbaar online vergaderplatform"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Use Zoho meeting regularly for management meeting and some Clients meeting also. It is easy to invite people via email/link and the software is easy to use without needing to study it. Sound quality is amazing and used for several hours without drop out, it allows screen sharing and recording

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

It does exactly what you expect of online meeting platform

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

Availability to download the recording Great for video conferencing

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
27 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
OP
Olga P.
Oprichter
Delen
"Geweldige oplossing voor relatief goedkope prijs"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Option to send automatic reminders and follow-up emails

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

You can't customize the interface of the webinar, like adding the colors or titles to the main screen.

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

Cloud storage of the webinar and customized reminders and follow -up emails. Saving time!

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
13 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
BM
Brian M.
Full Stack webontwikkelaar
Delen
"Thanksgiving voor het platformdoel is geweldig voor de communicatie"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Easy to use, integration with others app, user-friendly, good support The price is also lower compared to the competitors Easy to share documents with the team Screen sharing File sharing Excellent Video and Audio quality Recording features

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

Some improvement need to be done on files uploading

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

We are able to work with our clients in remotely area's using the app

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
08 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
OS
Olivia S.
Oprichter
Delen
"Zeer efficiënt en gemakkelijk te gebruiken."
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

The upsides of using Zoho Meeting are I can call my whole entire team.

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

The downsides are nothing. It's perfect.

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

Calling

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
03 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AR
Aishwarya R.
Oprichter
Delen
"Beste en gemakkelijke interface voor het uitvoeren van webinar"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

They have all the features that i wanted to conduct a recorded + live webinar.

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

Nothing actually. I would definitely pay for all the features

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

I wanted to have a webinar where I need to first live a recorded video and then have a live q&A. They. had the feature and it was easy to use also.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 27, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Shantanu S. avatar
Shantanu S.
Technisch hoofd India
Delen
"Goede ervaring"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Ease of use, ease of implementation, good support.

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

Nothing yet, will use more number of times and then revert.

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

Ease of communicating

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 26, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Shruthi K.-avatar
Shruthi K.
stagiair
Delen
"Mijn permanente online vergadersoftware voor de toekomst"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

First and foremost, Zoho Meeting is very user friendly. It has all the necessary features needed to conduct an virtual classroom. The cost is also on the lower side when compared to competitor platforms. Special mention to their quickly responding customer support.

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

Honestly i dont find any cons about Zoho meeting after using it for the last 3 weeks.

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

Easy integration, screen sharing and built-in whiteboard are some of the features in Zoho meeting which are far better that its competitors. I am sharing this experience after using all famous meeting softwares available online.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 21, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SO
Zilver O.
Oprichter
Delen
"Makkelijk te gebruiken"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

The ability to moderate meetings and also share documents easily with the team

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

There is absolutely nothing I dislike about Zoho Meeting

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

Zoho Meeting is practical and affords my team all the options we would need in a regular office setting The benefit for our team is makes our remote working possible.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Oktober 20, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Noah B. avatar
Noach B.
Gitaarspeler
Delen
"Zoho vergadering beoordeling"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Excellent Video and Audio quality Easy to use Screen sharing and file sharing are amazing Recording features are nice Easy to schedule meeting and invite others

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

So far it has been awesome for file sharing

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

We use it for communication with our clients

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 06, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
LD
L Isa D.
Oprichter
Delen
"Een betrouwbare vergaderservice"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

Zoho Meeting is a great tool, especially for small business owners. Zoho does a great job of keeping prices low while providing excellent, dependable services. While there are free meeting services, they have limits that I don't want to worry about. Zoho Meeting provides me with what I need at a very reasonable price.

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

So far I haven't come across anything that I dislike.

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

I depend on video conferencing in my practice. I purchased two other services before this one, and they both had ongoing issues. Zoho Meeting is dependable and allows me to meet with clients with no issues.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 15, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Kenyode M.-avatar
Kenyode M.
Transformatie van digitale marketing
Delen
"ZOHO zeer betrouwbaar. 4 jaar nu"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Vergadering?

An all in one business solution. The fact that it eliminates the use of multiple softwares is super convenient

Waar heb je een hekel aan Zoho Vergadering?

I am Still searching for what I dislike with using the app

Welke problemen zijn er Zoho Vergaderingen oplossen en welke voordelen heeft dat voor u?

We are able to work remotely using the app.

Berichten gerelateerd aan Zoho Meeting
Bezoek website