NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →

Veel gestelde vragen (FAQ)

Ontdek antwoorden op de meest gestelde vragen over Findstack.

Findstack product Vermeldingen

Wat is Findstack vrij?

Findstack is verkrijgbaar bij geen kosten voor gebruikers dankzij de inkomsten die het genereert van leveranciers die profiteren van meer webverkeer en verkoopleads. We nemen elke leverancier op in onze lijsten, niet alleen degenen die ons compenseren, om ervoor te zorgen dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing over de aankoop van software te nemen.

Elke leverancier heeft de kans om zijn producten te presenteren en gebruikersfeedback te verzamelen via ons platform. Vanaf het begin is het ons doel geweest om een ​​van de meest gedetailleerde en bruikbare bronnen te zijn voor wie op zoek is naar softwaretools. Met onze uitgebreide softwarelijsten, miljoenen recensies en robuuste sorteer- en filtermogelijkheden, samen met nuttige artikelen, ondersteunen we uw zoektocht naar de meest geschikte softwareopties voor uw bedrijf.

Ik run een softwarebedrijf. Hoe kan ik mijn product in de lijst krijgen?

Geweldig! Ga naar onze 'Word vermeld' pagina en voer de productgegevens in. We willen u graag live op onze site plaatsen om uw product aan onze gebruikers te laten zien.

Findstack Deals

Wat er precies is Findstack Aanbiedingen?

Findstack is een lidmaatschap met softwarekorting voor eigenaren van kleine bedrijven en startups, waardoor ze toegang krijgen tot gratis en premium softwaredeals en kortingen om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien. We hebben een scala aan aanbiedingen, van software tot hosting en marketingtools, die allemaal exclusief zijn voor onze leden.

Moet ik lid worden en hoeveel kost het lidmaatschap?

Om toegang te krijgen tot de deals moet je: aanmelden naar Findstack. We hebben een gratis lidmaatschap en een premium lidmaatschap. Het premiumlidmaatschap kost $ 99 per jaar en geeft je toegang tot al onze deals.

Zijn de deals voor bestaande klanten of alleen voor nieuwe?

De deelnamevereisten voor elke deal variëren. Het grootste deel van de deal zal gericht zijn op nieuwe klanten, maar we werken er actief aan om ons aantal deals te vergroten die ook in aanmerking komen voor bestaande klanten.

Ik run een softwarebedrijf. Hoe kan ik mijn deal op de lijst krijgen?

Geweldig! Ga naar onze 'Contact' pagina en laat ons weten welke deal u wilt vermelden Findstack.