NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Smartsheet-achtergrondonscherpte
Smartsheet-logo
Smartsheet
Gestroomlijnde oplossing voor werkbeheer
4.4
(14,385)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Unclaimed: Werkt u bij Smartsheet?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Smartsheet-recensies en productdetails

Smartsheet-overzicht
Wat is Smartsheet?

Smartsheet is trots op zichzelf als het vertrouwde platform voor werkbeheer van meer dan 90% van de Fortune 100-bedrijven. Het is moderne software voor werkbeheer waarmee bedrijven projecten kunnen beheren, processen en workflows kunnen automatiseren en kunnen opschalen naar portfolio's en programma's op ondernemingsniveau. Het biedt een robuuste set weergaven, dashboards, rapporten en workflows om projectplannen, planningen en middelen bij te houden en vast te leggen. Smartsheet kan eenvoudig worden geïntegreerd met een aantal apps en software van derden, zodat teams het platform kunnen integreren in hun huidige manier van werken. Enterprise-grade, het is een van de veiligste werkbeheersoftware op de markt, waardoor managers en IT-teams inzicht en gedetailleerde controle over gegevens en toegang krijgen.

Bedrijf Van Smartsheet Inc.
Jaar van Oprichting 2006
Bedrijfsomvang werknemers 1001-5000
Hoofdkantoor Bellevue, Washington, Verenigde Staten
Social Media
Smartsheet-categorieën ingeschakeld Findstack
Smartsheet-productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Smartsheet-voor- en nadelen
VOORDELEN
  • Gegevensgestuurde automatisering voor efficiëntere workflows
  • Eenvoudig aanpasbaar platform
  • Een zeer visuele oplossing maakt het volgen van taken eenvoudiger
  • Functies voor kritiek taakbeheer helpen de productiviteit op schaal te verhogen
  • Betrouwbare automatisering van kritieke bedrijfsprocessen voor team en projecten
NADELEN
  • Geen tijdregistratiefunctie
  • Biedt geen optie voor automatisch opslaan
  • Beperkte kalenderweergave
  • Geen tijdregistratiefunctie
Smartsheet-prijzen
Findstack Algemeen kenteken 2024
Smartsheet-functies
Ondersteuning van agile methodologieën
budgetbeheer
Agenda-integratie
client Portal
Samenwerkingsinstrumenten
Aanpasbare dashboards
Afhankelijkheid bijhouden
Document Management
Bestanden delen
Gantt-grafieken
Integratie met apps van derden
Issue Tracking
Kanban-borden
Mijlpalen bijhouden
Mobile Access
Meldingen en waarschuwingen
Portefeuillebeheer
Voortgangs volgen
Project planning
project Templates
Realtime updates
Rapportage en Analyse
resource management
RISICO BEHEER
Op rollen gebaseerde toegangscontrole
Sprintbeheer
Taak beheer
Team communicatie
tijdregistratie
Workflow Automation
Smartsheet-media
Smartsheet 0
Smartsheet 1
Smartsheet 2
Smartsheet 3
Smartsheet 4
Smartsheet 5
Smartsheet-screenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 17, 2024
Smartsheet-logo
14,385 Smartsheet Recensies
4.4 van 5
Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 09, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DJ
Deepak J.
Oprichter
Delen
"Impactful Tool voor datatracking en projectmanagement"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

Ease of Implementation, ease of use and high prmpt

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

Limites lines accept and controlled formulae

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

its a great tool to operate in project management

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 08, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Gurudev S.-avatar
Gurudev S.
Customer Support Specialist
Delen
"Gemak in bediening"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

I love that it helps me in keeping track of my project tasks and deadlines. Also its an effective tool to represent the numerical figures in a graphical manner. I can easily plan my resiurces with help of this.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

I wish if we could also get the flowchart feature in this tool

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Overall, Smartsheet enabls me to collaborate the data more effectively. It has user friendly interface, great features like graphs etc make it a great tool to enhance productivity of me and my team.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 08, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AJ
Aäron J.
Oprichter
Delen
"Gebruikersvriendelijk"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

I like the ease of which I can customize my sheets and adjust the conditional formatting.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

Because I am not a project manager by trade there is a large learning curve for pulling data from a sheet to a dashboard. They have a lot of tutorial videos but I spend a lot of time watching a video for 30 seconds of information I need. Again I am a novice trying to use a professional program. Who knows, maybe I'll be adding project manager to my creditials.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Organizing mutliple events and planning for the year.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Februari 08, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
PK
Paul K.
Computer Software
Delen
"SmartSheet is een sterk aanbevolen online app voor werkbeheer."
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

It's my six years in total experience using a smart sheet for managing my work. Easily implemented and daily used it. During the implementation they helped me over the integration. Support agent answer my query ASAP. It's one of the useful applications that I am using to record and analyze the data in all prospects. It's a user-friendly application.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

So far, I don't have anything special to mention here.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Maintaining a record of work.

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 08, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
RB
Ramesh B.
Educatie management
Delen
"Gemakkelijk om Dashborad te maken"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

Automation, ease of use, ease of impletmentation, customer support

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

Pivot is not avaliable, Dashborad,Formula not user friendly

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Smart sheet is every useful tracking Project management & task Management. Team Collaboration

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 08, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
ST
Shikha T.
Oprichter
Delen
"Het is een gebruiksvriendelijke tool om het werk te organiseren. We kunnen formules gebruiken. Het helpt om gegevens gemakkelijk te onderhouden."
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

The best thing about SmartSheet is it's easy to use and helps teams work together smoothly. It is also good for tracking tasks and sharing updates with everyone.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

Smartsheet can be a little challenging to understand for some people. And not have the latest features found in other tools. Sometimes, it might hang when handling heavy data.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Smartsheet helps us to keep our work organized and make it easy for everyone to work together.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 08, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Anumeet K.-avatar
Anumet K.
Plaatsvervangend algemeen directeur Global Rights & Royalties
Delen
"Indrukwekkende projectmanagementtool"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

Beautiful tool, wonderful project management

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

Cumbersome formulae application. Its not easy to apply formulae

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Project and Task Management. It saves me nnumber of man hours using the report builder feature

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 07, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JA
Jolie S. Kpaka A.
Oprichter
Delen
"Zeer effectief in mijn rol en verantwoordelijkheden"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

Smartsheet is very useful for managing all our projects across all countries we work in tracking their progress and generating reports.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

We work worldwide and have so many projects across the countries we operate in and sometimes due to the limited number of cells, rows, and columns we have had to record details of a country in 2 or 3 different sheets.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Project Management from Initiation to Closure.

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 07, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Marlie S. avatar
Marlie S.
Projectanalist III
Delen
"Beste projectmanagementproduct"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

It's very easy to use without a ton of training.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

I haven't found anything yet that I don't like.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

As a project manager, keeping on top of projects and keeping the project team informed of what they should be working on.

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 07, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Sandeepika. avatar
Sandeepika.
Assistent eten en drinken
Delen
"Geweldig hulpmiddel voor dataprojecties"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

User friendly interface and great to showcase when it comes to Data and graphic representation of data.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

At times it creates hurdles when applying excel formals in the sheets and then it also at times create difficulties while we have to create monthly dashboards using the same template and Data driven graphs.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Instead of make different excel sheets, smartest offers us to save the data and from the same sheets we can show highlights to the management simply. Also we can share these files easily over emails or teams so it's kinda user friendly.

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 07, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
BR
Basim R.
Oprichter
Delen
"One-stop-oplossing om data te onderhouden en inzichten te verkrijgen via dashboards."
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

Automation, Dashboard, UI, record keeping, Data integration, and it is very easy to use

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

I can't add multiple tabs to one single sheet

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

It helps me to keep and rrecordof everything and also keeps on reminding me what task is due. Additional I just love the lock column feature which allows me to make sure that the data is not disturbed if shared with multiple users

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 06, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
HM
Himani M.
Oprichter
Delen
"Smartsheet heeft het samenwerken heel gemakkelijk gemaakt en het is gemakkelijk te begrijpen."
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

I like that we can collaborate with the team easily and the data is not lost. I also like the fact that we can add attachments and notes in each line. The feature of importing the data makes a lot of things easier and we can track the progress as well.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

I would like for it to be more detailed for new users so that they can learn all the features properly.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Smartsheet solves my problem of doing all the work on different different tools and managing space on my system. It is online and does not get corrupt or the data is not changed. It ensures privacy as well because we decide who can have access to the file.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Februari 06, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
BB
Borislav B.
Oprichter
Delen
"Het product helpt om met veel verschillende mensen aan projecten te werken"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

The user interface is great and allows multiple users to collaborate very easily on many documents. Implementation is very well made and there is a very well presented way to manipulate the users and their permissions within the system and the projects that they can work on. It's easy to use and very intuitive.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

In our company we didn't find any negative sides of the SmartSheet product.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

We had to use SmartSheet when we moved our production warehouse from one place to another. It helped a lot of people do their job much easily than with other alternatives.

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 06, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Jeff M.-avatar
Jeff M.
Planningsanalist
Delen
"Uitstekend hulpmiddel voor data-analyse"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

Smarsheet is incredibly user friendly and enables me to collect data points from multiple users. I use Smartsheet on a daily basis for multiple different accounts. It was incredibly easy to implement within my organization.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

That the training classes cost so much money.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

Pulling multiple and diverse data points from multiple customers.

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 06, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Saurav N. avatar
Saurav N.
Assistant Manager
Delen
"Geweldig in taakvoltooiing en projectie voor cijfers naar management"
Wat vind je het leukst aan Smartsheet?

Smarsheet gives us a platform to create and maintain data for our day to day tasks and allows us to represent the same in graphs & charts form to show the zest & highlights to the management real time.

Wat vind je niet leuk aan Smartsheet?

Not a dislikie but a suggestion if this tool can also be used to prepare the flowchart diagrams. It will help more people.

Welke problemen lost Smartsheet op en wat levert dat voor u op?

We can connect Smartsheet with other tools like Microsoft Office 365, Google Workspace etc to create a unified system to share our day to day files and data. Along with this it is great to generate insightful reports and dashboards to track progress, identify bottlenecks, and make data-driven decisions.

Bezoek website