NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Zoho Achtergrondvervaging van sprints
Zoho Sprints-logo
Zoho Sprints
Agile projectbeheer vereenvoudigd
4.4
(66)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Niet geclaimd: we werken bij Zoho Sprinten?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Zoho Sprints-recensies en productdetails

Zoho Overzicht sprints
Wat is Zoho Sprinten?

Zoho Sprints is een agile projectmanagementplatform dat de productiviteit en efficiëntie van teams kan verhogen. Het platform is ontworpen om teams samen te brengen door middel van tools die helpen bij het prioriteren van achterstanden, het plannen van sprints en het bijhouden van de voortgang. Het helpt ook de samenwerking met gebruikers te ondersteunen.

Bedrijf Zoho Corporatie
Jaar van Oprichting 2000
Bedrijfsomvang 10,001 + werknemers
Hoofdkantoor Chennai, Tamil Nadu
Social Media
Zoho Sprintcategorieën aan Findstack
Zoho Sprints-productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Zoho Sprint-functies
Ondersteuning van agile methodologieën
budgetbeheer
Agenda-integratie
client Portal
Samenwerkingsinstrumenten
Aanpasbare dashboards
Afhankelijkheid bijhouden
Document Management
Bestanden delen
Gantt-grafieken
Integratie met apps van derden
Issue Tracking
Kanban-borden
Mijlpalen bijhouden
Mobile Access
Meldingen en waarschuwingen
Portefeuillebeheer
Voortgangs volgen
Project planning
project Templates
Realtime updates
Rapportage en Analyse
resource management
RISICO BEHEER
Op rollen gebaseerde toegangscontrole
Sprintbeheer
Taak beheer
Team communicatie
tijdregistratie
Workflow Automation
Zoho Sprintmedia
Zoho Sprinten 0
Zoho Sprinten 1
Zoho Sprinten 2
Zoho Sprinten 3
Zoho Sprinten 4
Zoho Sprintscreenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 14, 2024
Zoho Sprints-logo
66 Zoho Sprints Recensies
4.4 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
21-2023-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JV
Javier V.
Ceo
Delen
"Als u agile projecten uitvoert als SCRUM, dan is dit een herramienta"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

La integración con herramientas de zoho y de terceros, otros de los elementos a destacar es su interface limpia e intuitiva

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

Se encuentra en una etapa inicial por lo que se necesitan más horas de desarrollo para perfeccionar esta herramienta, algo a mejorar seria la forma y tipos de notificaciones

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

Zoho Sprint nos ayuda a resolver los problemas de gestión de tareas y la optimización de los procesos productivos dentro de nuestra compañía

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
07-2022-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Tariq E. avatar
Tariq E.
Vicevoorzitter Internationale Vereniging van Innovatieprofessionals
Delen
"Een actueel hulpmiddel"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

It is simple to use and helps you manage changes in a predictable way

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

Lack of documentation and walkthrough videos. You also have to remember to refresh the screen every time you change. I wish there were an autosave feature

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

collaboration and user insights sharing

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
12 november 2021
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SA
Syed A.
Hoofd applicatieondersteuning
Delen
"beste toepassing in deze prijsklasse"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

best application with more features in this pricing

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

very minimum third-party integrations available

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

Best tool for dev team and support team

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 29, 2021
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Mustafa K.-avatar
Mustafa K.
Oprichter Directeur
Delen
"Zeer gebruiksvriendelijk agile projectmanagementsysteem"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

The sync with the app is very useful. Import/export of the requirement is also a very useful feature

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

Nothing as of now. Only using the trial version. Will update once I get hang of it

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

Managing resources working from home was a real challenge. Zoho sprints has really helped

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 27, 2021
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Kumar S. avatar
Tegen Kumar S.
Product Manager
Delen
"Het leven van PM vereenvoudigen met behulp van Zoho sprintjes"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

I have been using zoho for managing daily scrums, product roadmap and other PM activities. Zoho has given me ease of maintaining epics, stories and bugs and at the same time it has helped me to foresee the potential risk of slippage. I can now predict and manage my sprints really well. Loved the simplicity of this product. It does not have some fancy names of items. It uses the industry standard names. It is very well customizable.

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

Not much to say here. I guess the onboarding functionality could be added. Also, I felt collaboration could be made more simpler.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

Slippage in the sprints, optimization of resources, Backlog, roadmap. I could manage all these using Zoho.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 04, 2021
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
César Augusto H. avatar
Cesar Augusto H.
Manager
Delen
"Zoho Sprints heeft de tools die nodig zijn voor scrumteams"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

Fast and clear set-up Affordable pricing for small teams

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

Licencing can become pricy. Findind some information about finished sprints is dificult to find.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

Get a whole picture of the work assigned to the team.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
30-2021-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
EK
Ed K.
Marketing Technoloog
Delen
"Zoho Sprints werkt echt voor dienstverlenende bedrijven"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

Zoho Sprints works because it's so easy to start projects and easy to manage them. We've tried both SalesForce and Zoho Projects. Both are awesome but too much for our needs. We wanted something paired down to just the points that mattered to us, and that's what Zoho Sprints does. It allows us to focus on thus the most important aspects of our projects and ignore all the setup that larger, waterfall management tools require you to use. For us, it all comes down to flexibility. If the tool isn't flexible, then it gets in the way. We really prefer Zoho Sprints literally because it works with our needs for max flexibility.

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

We got stimied quickly by just using boards and the service's single project views. We had to use the Epics features. Because we were working on so many projects as one time, not having Epics enabled meant we couldn't see how resources dedicated to one project would impact the timeline of another projects.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

Our biggest issue is managing multiple projects at once with remote developers and requiring complete flexibility. Customers make changes all the time, and Zoho Project just bonked as customers decided to switch tracks. If we had a big customer change, Sprints was easy to change and didn't require a lot of admin time adjusting the project setup.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
12 november 2020
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
ND
Nicolaas D.
Oprichter
Delen
"Leuke tool voor Agile project, erg handig in gebruik"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

Convenient to use, nice reports, user frilendly interface

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

It would be great to have a Gantt chart for Epic Stories, and to make custom Dashboard widgets

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

i use Zoho Sprints to easly manage our Agile projects

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
September 25, 2019
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
RA
Rafael A.
Product Owner
Delen
"Erg goed"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

One of the best features is the possibility to talk to chat about a problem direct by the plataform

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

I would to nice to have a traning available on youtube.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

We are starting with agile culture, zoho its helping us to scale it.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Juli 26, 2018
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SS
Steve S.
Oprichter
Delen
"Geen statusvergaderingen meer!"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

Zoho Sprints is by far the most efficient project management system we have ever used. We always know who's working on what and who has available time for new projects. No more status meetings!

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

The price is a bit steep. We are a small organization and it's a lot of money for us to fork out.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

We use Zoho Sprints to manage our projects and to better plan our workflow so that we maximize productivity.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Juli 03, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
HR
Harshal R.
Pm
Delen
"Ervaring met het gebruik Zoho Sprinten voor Scrum"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

The interface is very user friendly and simple (Not clumsy at all!) It has all the required artifacts of Scrum methodology & you can use it.

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

Log hour tracking was little difficult to understand.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

We are using Zoho sprints for Managing the product development. It provides us all the inherent benefits of using Scrum.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 25, 2021
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
Helio P. avatar
Helio P.
Bedrijfsanalist
Delen
"zoho Sprinten is geweldig!"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

We use to track all the events involved to launch a new product

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

the visual. I believe this could be better improved and look more like monday. I mean more modern look like

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

In today basis our company need to have all the events very well tracked to launch new products and follow up activities about these matters

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 19, 2021
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
VJ
Vibha J.
Creatief hoofd
Delen
"Indrukwekkende tool voor productbeheer"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

Sprint by Zoho is really a great tool for us. It's the right thing for managing products, managing team and records under one roof. We use sprint for managing our products, teams and reports

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

I don't like the way Dashboard is presented to end user. It must be customized and reports must be included in the dashboard for much easier flow of work.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

Product management, team creation, reports

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Juli 14, 2021
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
EB
Erik B.
Chief Executive Officer
Delen
"Negeer dit product niet!"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

This is as close as I have come to a. product that handles projects the way I do. There is a simplicity with the 'option' to go deeper. This is great as all projects vary in complexity. In most cases, products are complex for all or simple for all. The fact that Zoho Sprints allows both really makes life easy on project managers.

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

One of the areas that threw myself and my team off a bit was when we created sprints, the assumption was that we should put start and end dates within the tasks. I think that overall, there could be an improvement in some documentation, or more readily (in app) documenation as you are going through projects for the first time.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

The problems associated with anything a PM does is essentially dealt with in Zoho Sprints. More specifically, the 'Agile' components within do not seem to be 'tacked on'. I have seen many mainstream PM tools jump on board with their 'agile or scrum' offerings, which looks bolted on instead of seamless. Zoho took things quite differently as I believe they started at those points and then moved forward with traditional PM tools.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
15-2021-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
HB
Helder B.
Software Engineer
Delen
"Zoho Sprintoverzicht"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sprinten?

Great sprint and release management system

Waar heb je een hekel aan Zoho Sprinten?

Integration is still very precarious with Gitlab. It isn't possible to change tasks between columns, when MRs are opened or closed, for example.

Welke problemen zijn er Zoho Sprints oplossen en wat levert dat voor u op?

Better team and project management.

Bezoek website