NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Zoho Sociale achtergrondonscherpte
Zoho Sociaal logo
Zoho Social
4.6
(1,872)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Niet geclaimd: we werken bij Zoho Sociaal?

Zoho Sociale recensies en productdetails

Zoho Sociaal overzicht
Wat is Zoho Sociaal?

Zoho Social is een uitgebreid beheerplatform voor sociale media dat bedrijven helpt hun online aanwezigheid te vergroten en hun doelgroep te bereiken. Het biedt een reeks tools voor het plannen, publiceren en analyseren van sociale media-inhoud, evenals de mogelijkheid om meerdere sociale-mediaplatforms vanaf één dashboard te beheren, samen met zijn robuuste analysetools die inzicht geven in de campagneprestaties en de betrokkenheid van het publiek. Met functies zoals automatisch publiceren, aanpasbare rapporten en teamsamenwerking, Zoho Social is een geweldige oplossing voor bedrijven die hun marketinginspanningen op sociale media willen stroomlijnen.

Bedrijf Zoho Corporatie
Jaar van Oprichting 2000
Bedrijfsomvang 10,001 + werknemers
Hoofdkantoor Chennai, Tamil Nadu
Social Media
Zoho Sociale categorieën ingeschakeld Findstack
Zoho Sociale productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Zoho Sociale kenmerken
Concurrentieanalyse
Contentkalender
Inhoudsbibliotheek
Gedeelde inbox
Gebruikers en machtigingen
Aanpasbaarheid rapporteren
Rapport exporteren
Volgeranalyse
Na uitvoering
Attribution
Sociale meting
Identificatie van beïnvloeders
Sentiment analyse
Sociale rapportage
Schaalbaarheid
Zoho Social Media
Zoho Sociaal 0
Zoho Sociaal 1
Zoho Sociaal 2
Zoho Sociaal 3
Zoho Sociaal 4
Zoho Sociale schermafbeeldingen
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst gewijzigd: april 22, 2024
Zoho Sociaal logo
1,872 Zoho Social Recensies
4.6 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
03-2024-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
GN
Giovanni N.
Delen
"Zoho sociaal"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
L'app è molto semplice ed intuitiva permette la gestione di tutti i canali social anche da parte dei principianti
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
Zoho social e facile da usare e si integra con Canva
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
L'assistenza risponde in maniera molto veloce e ci sono molte agenzie partner in Italia che forniscono assistenza e web binar gratuiti
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 29, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Jason M.-avatar
Jason M.
Beveiligingsfunctionaris informatiesystemen
Delen
"Een van de beste platforms voor het plannen van berichten op sociale media die er zijn."
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
Being on quite a few social platforms, it makes it very difficult to be able to manage posting on a daily, weekly and monthly recurring basis. Plus, making sure that any media scales accordingly to different sites is a hassle and a time drain. That is where Zoho Social comes in to save the day. I can use RSS or CSV files to schedule out these posts and Zoho takes care of the rest, including making sure media files fit according to each platform's requirements.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
I wish they could include YouTube in all the plans, not just the most expensive one.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
IThe best takeaway from using Zoho Social is the time that it has saved me. It would take me around 2 hours weekly to post manually on every social media site (with various daily posts). Instead, now it just takes me less than 10 minutes to do the same thing with Zoho.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 27, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MR
Melissa R.
President
Delen
"Zoho Sociaal is resultaten maximaliseren"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
What I like about Zoho Social is the creative AI feature, allowing me to create efficient social posts in real-time. I appreciate Zoho Social can create ad campaigns out 30 days while offering tools to ensure the most viewership. Zoho Social has increased my viewership, and driven business to my call center. Exceptional customer support.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
I love all the features within Zoho Social but would love to see more social channels integrated.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
Zoho social is helping me solve my social media planning and implementation issues.
Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Jan 18, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Audrie M.-avatar
Audrie M.
Klantmarketing specialist
Delen
"Geweldig hulpmiddel voor het beheer van sociale media"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
Easy to set-up, user friendly platform and seamless social profile syncing.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
Nothing to dislike! I've been using Zoho Social for over a year, and they have made great improvements to optimize the user experience. I've even recommended to other businesses and they love how easy it has been to use as well.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
We needed a platform that connects all social channels into one, with easy set-up and use. Very easy to create captions and schedule posts.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 12, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MG
Marketing G.
Delen
"Zoho Sociaal is Greentivitys gaat naar de tool om onze aanwezigheid op sociale media te beheren.."
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
Single Window to get things done accross multiple social media Platforms is the biggest advantage that we like with Zoho Social, it is extremely easy to use and has all the features that one needs.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
Zoho Social is addictive and can become a Habit!!
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
Zoho Social frees up our time as it allows us to Manage and monoitor all our Social Media Handles from a single window.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 05, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Vipul P. avatar
Vipul P.
Oprichter en algemeen directeur
Delen
"Uitstekende waarde - Alles wat we nodig hebben als startup en betaalbaar."
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
It has a lot of features that will help us analyse and improve our campaigns, an unexpected bonus is the team collaboration built in so we don't have to chat on other platforms.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
The minor disadvantage with all the features is that it, obviously, adds more effort to learn how to use them most effectively.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
Finding an affordable system that allows a startup business to access essential analysis features
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
30 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JB
Justin B.
Agent/Eigenaar
Delen
"Heel goed"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
The way I can easily manage all of my social medias
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
I have recently started using zoho social and so far I have nothing negative to say about this application
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
It helps me solve the hassle of having to contantly switch between social application and it helps me get accurate data on what product most persons are interested in.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
27 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AC
Amanda C.
Delen
"Geweldige sociale media-assistent"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
I am able to post to all my accounts in just one place. so user friendly, the interfaces are great. I tested several apps at the same time including Go High LEvel and loved Zoho the best!
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
none so far and I have been using for two weeks.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
Zoho allows me to post to all my platforms at the same time, it was the ONLY tool that had all my platforms on it.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
23 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JG
Jojy G.
Delen
"BESTE PRODUCT om te gebruiken in de VAE"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
The ease of use and the way they have built it so nice.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
Nothing disliked till now, But suggestion to improve if you can give more detailed report on pages.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
Posting contents in a one go made my life easy.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
06 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
GO
Gavin Dane O.
Delen
"Makkelijk te gebruiken"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
It helps us as a business to manage our social media platforms all from one place.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
I dislike the fact that you need to upgrade your account in order to use AI.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
By using Zoho Social it is helping us to solve the problem of communication, and it is benefiting us through the ease of use to communicate with our followers.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
02 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Sarah G. avatar
Sarah G.
Eigenaar van een klein bedrijf
Delen
"Geweldig platform voor beheer van sociale media!"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
The interface is smooth and intuitive. It's easy to connect accounts. I've used other platforms that are kind of glitchy. This one is great, and its affordable too.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
I wish the free option allowed scheduling.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
I love being able to schedule posts ahead of time so that I know it's taken care of
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
01 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JO
John O.
Delen
"Zoho Social is het belangrijkste digitale marketingproduct."
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
I love Zoho Social's inteface. Everything is easy to access use.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
The only downside of Zoho Social is it's pricing.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
Let's me easily schedule posts.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 25, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
TW
Trent W.
Delen
"Meerdere accounts beheren"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
I like the number of platforms you can manage with this tool. I like that you can manage tools that you can't on other platforms.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
I can't wait for them to build out how to post to youtube shorts!
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
I believe they're working on figuring out how to add youtube shorts to the places you can publish posts
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 19, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
EO
Eva O.
Delen
"Echt goed social media planningsplatform met goede tarieven"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
It shows everything you need, including messages from users within all of your accounts. Really love this feature.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
Not much to dislike at this point. It seems quite good.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
It's helping our business save time by scheduling social media posts.
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 27, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
KD
Kristy D.
Delen
"Geniet van mijn start-up, dankzij ZOHO!"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Sociaal?
I enjoy the resources and variety such as being able to post, reschedule and repeat the posts; most important I am able to edit as I go along.
Waar heb je een hekel aan Zoho Sociaal?
As of now, I am still new to the product so I do not have any dislikes.
Welke problemen zijn er Zoho Sociale oplossingen en hoe profiteert u daarvan?
I am able to add all my social media platforms and choose where and when I want to post. This is a great way to learn about my audience on each platform to see what they gravitate to.
Bezoek website