NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Zoho Rekruteer achtergrondonscherpte
Zoho Rekruteer-logo
Zoho Recruit
Stroomlijn uw wervingsproces
4.4
(1,616)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Niet geclaimd: we werken bij Zoho Rekruut?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Zoho Rekruteerrecensies en productdetails

Zoho Overzicht rekrutering
Wat is Zoho Rekruut?

Zoho Recruit is een krachtig wervingsbeheersysteem voor HR-teams en recruiters. Het biedt een uitgebreide set tools voor het beheren van vacatures, cv's en communicatie met kandidaten. Het is een intuïtieve interface, geavanceerde zoekmogelijkheden en naadloze integratie met andere Zoho producten geven het een groot voordeel ten opzichte van vergelijkbare software-opties. Bovendien maken de sterke rapportage- en analysefuncties, de robuuste kandidatendatabase en de ingebouwde samenwerkingstools het een uitstekende keuze voor bedrijven die hun wervingsproces willen stroomlijnen en verbeteren.

Bedrijf Zoho Corporatie
Jaar van Oprichting 2000
Bedrijfsomvang 10,001 + werknemers
Hoofdkantoor Chennai, Tamil Nadu
Social Media
Zoho Rekruteercategorieën aan Findstack
Zoho Productdetails rekruteren
Mogelijkheden
AI
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Zoho Rekruteerfuncties
API-toegang
Aanvrager volgen
Automatische meldingen
Achtergrond Screening
CRM-functionaliteit
Kandidaat Berichten
Kandidaatscore
Kandidaat sourcing
Carrièreportaal
Samenwerkingsinstrumenten
Aanpasbare sjablonen
Aanpasbare workflows
Gegevens importeren / exporteren
EEO-conformiteit
E-mail integratie
GDPR-conformiteit
Interviewplanning
Integratie van de vacaturebank
Vacature
Mobile Access
Meertalige ondersteuning
Aanbiedingsbeheer
Onboardingtools
Referentiecontrole:
Rapportage en Analyse
Hervatten parseren
Integratie van sociale media
Beheer van de talentenpool
Integraties van derden
Gebruikersrechten
Zoho Rekruteer media
Zoho Rekruteer 0
Zoho Rekruteer 1
Zoho Rekruteer 2
Zoho Rekruteer 3
Zoho Rekruteer 4
Zoho Schermafbeeldingen rekruteren
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 14, 2024
Zoho Rekruteer-logo
1,616 Zoho Recruit Recensies
4.4 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 26, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Debargha D. avatar
Debargha D.
Managing Director
Delen
"Het is goed !"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

ATS is good! pricing is also fair !Good to go

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

The offer letter generation process especailly for intenrs can be better

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Showing applications in one place

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 23, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
IZ
Isabelle Z.
Oprichter
Delen
"Zeer gemakkelijk te navigeren"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

The upload features for resumes works extremely well.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

Can't integrate with Rogers yet and would love that.

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Keeping all the data in one spot

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Februari 16, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JE
Jo Anne E.
Oprichter
Delen
"Bekijken Zoho Rekruut"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

As a recruiter who struggles with ADHD and is slightly unorganised ZOHO recruit has been a game changer for me. It's personalised interface and customizable workflows cater perfectly for my need for organization and flexibility. the automation capabilities has been a lifesaver for me. Automated reminders, customised email templates and scheduling of interviews with one dashboard has adressed my fears of forgetting important details. This has saved me time and also taked away the stress associated by juggling multile tasks. With Zoho recruit my efficiency as a recruiter has been improved and has given me the tools to stay organised, focussed and productive

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

At this stage there is nothing i dont like. The fact that you can personalise the tool to work how you want to makes everything a positive experience.

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

it is solving productivity, efficiency and enabling me to stay organised and also utilise the APP features even when i am not at my laptop.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 13, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
PG
Peter G.
Oprichter
Delen
"Zoho maakte het maken van lijsten en het volgen van kandidaten een fluitje van een cent"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

The ease of access made streamlining very efficient. Customer Support was very fast and responsive.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

More versatility when making lists or creatng a workflow

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Putting all of our candidates in one easy and trackable place.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 07, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AG
Een G.
Oprichter
Delen
"Geweldige, gebruiksvriendelijke, goed gemaakte ATS voor kleine bedrijven"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

I love that Zoho Recruit is user friendly. I can onboard and train my clients in a half a day. It has everything, evrey tool I (and my clients) need to manage recruiting.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

It has not yet been integrated with Gusto. A majority of my clients use Gusto for payroll solutions. It would be nice if that integration is made available.

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Zoho allows my clients to have a centralized recruiting platform and a databse to keep all candidates for easy access. Hiring managers are able to watch the progress on a candidate in real time and be part of the process.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 05, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DC
Tegen Derek C.
Oprichter
Delen
"Geweldige rekrutering ATS"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

Customizable and you can manage indeed sponsored ads with in Zoho Recruit

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

Can be difficult for less tech savvy individuals

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Communicating with applicants through AI and saving time to hire.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 02, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
TM
Tracy M.
Oprichter
Delen
"HOU ERVAN"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

The design and features. The design looks sleek and modern. Systen is easy to use

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

Love everything about it. The only things is it could be a little faster

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Low cost ATS also saves time with resume parsing

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Jan 23, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Renuka N. avatar
Renuka N.
Lid van Talent Acquisitie
Delen
"Eenvoudig te gebruiken ATS"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

Updating and customising the ATS with the required options we need as per our requirements.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

Integration of zoho with other software is bit difficult task to do

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

It made easier to have track of candidates

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 21, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JJ
Tegen Johnson J.
Oprichter
Delen
"Precies het juiste gereedschap voor de klus"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

Its simplicity makes Recruiting new talents quicker and more effective. I also make onboarding new staff easy.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

So far, nothing. Great software.I would love to keep using it to provide more feedback

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

It makes sorting talents easier which allows me to focus on other duties while also being able to get the best talents required.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 19, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AG
Langs.
Oprichter
Delen
"Tot nu toe onder de indruk"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

I've only recently started evaluating the software but so far it seems feature rich and intuitive to use

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

As a small business of just 25 people I worry about the price point

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

compressing the time from posting to offer

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 19, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
HO
Jager O.
Oprichter
Delen
"Goed begonnen"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

I am a small business owner testing out ATS options. I like ZoHos easy to use interface. It is good for a beginner like me.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

I am still learning how to use all the features. It can be overwhelming, but that is no different from learning any other new platform.

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Keeping track of open roles and managing applicants progress through our hiring process.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 16, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Ankita D. avatar
Ankita D.
Managing Director
Delen
"Vriendelijke gebruikersinterface"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

Easy to use, everything our business needs

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

Not something that we can think of today.

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Very easy to manage the hiring pipeline.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 15, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AK
Arun K.
Oprichter
Delen
"Persoonlijke ervaring met gebruik Zoho Rekruteer"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

Zoho Recruit has been an invaluable tool for our company's recruitment process. The various modules offered, such as Job Openings, Applications, Clients, Candidates, and Interviews, provide a comprehensive and seamless experience. The platform's user-friendly interface and extensive range of fields allow us to efficiently manage our daily operations and track the progress of each candidate. Additionally, the built-in analytics feature provides us with valuable insights and helps us make informed decisions for our future recruitment goals. Overall, Zoho Recruit has significantly enhanced our recruitment process and streamlined our hiring efforts." Also, the support we get from the Zoho recruit support team is enormous. You can send an email with all your queries which we can expect to addressed at the earliest. Note: This review is based on our personal experience with Zoho Recruit and may vary depending on individual needs and preferences.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

A few fields are defaulted which we would like to be disabled for our daily operations. Still, this can be addressed with the support team via email or scheduling a one-to-one call with the support team.

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Using Zoho Recruit, we were able to have all the candidates and client details in one place. And email communication has made our life easier with few work flows. Now our Man hours got reduced tremendously with the automation of sending back-to-back emails starting from sending Job Descriptions, Submitting profiles to clients, Sending Interview schedules, canceling/rescheduling interviews, etc. Dashboards give overall information about the current opening and forecast.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 15, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
KS
Kishore Kumar S.
Oprichter
Delen
"Het beste"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

I recently had the pleasure of using Recruit Zoho for my company's hiring needs, and I must say, it has exceeded my expectations on multiple fronts. As someone deeply involved in the recruitment process, I have encountered various platforms, but Recruit Zoho stands out for its user-friendly interface, powerful features, and seamless integration.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

Pricing could be bit low for small and start ups

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

Mangaing the recruitment pipeline and database

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 13, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Brhane T. avatar
Brhane T.
Projectleider
Delen
"Handige toepassing"
Wat vind jij het leukst aan Zoho Rekruut?

Zoho Recruit is a great application to start and develop a business. The Free edition let you access a lot of feature and not limited in time or records.

Waar heb je een hekel aan Zoho Rekruut?

Integration can be better tuned as parsing is challenging to implement

Welke problemen zijn er Zoho Rekruteringsoplossingen en hoe profiteert u daarvan?

With Zoho Recruit I am to be better organised having all information I needed on a glance

Bezoek website