NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Zoho Achtergrondvervaging van projecten
Zoho Projecten-logo
Zoho Projects
Stroomlijn uw projectbeheer
4.3
(368)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Niet geclaimd: we werken bij Zoho projecten?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Zoho Projectrecensies en productdetails

Zoho Projectoverzicht
Wat is Zoho projecten?

Een PCMag.com Editors' Choice Winnaar, Zoho Projects is een cloudgebaseerd platform voor projectbeheer dat bedrijven helpt bij het plannen van projecten, het efficiënt bewaken van de voortgang en het bevorderen van samenwerking tussen teamleden. Fundamentele projectmanagementfunctionaliteiten zoals Gantt-diagrammen, automatisering van routinetaken, factureerbare en niet-factureerbare urenregistratie en het genereren van facturen, en robuuste aanpassingen worden allemaal gepresenteerd in een gebruiksvriendelijke, intuïtieve gebruikersinterface. Het heeft ingebouwde integraties met veelgebruikte zakelijke apps, terwijl een gelijkwaardige mobiele app projectbeheerportabiliteit mogelijk maakt, ideaal voor de zeer mobiele beroepsbevolking van vandaag.

Bedrijf Zoho Corporatie
Jaar van Oprichting 2000
Bedrijfsomvang 10,001 + werknemers
Hoofdkantoor Chennai, Tamil Nadu
Social Media
Zoho Projectcategorieën aan Findstack
Zoho Projecten Productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Zoho Projecten voor- en nadelen
VOORDELEN
  • Over het algemeen eenvoudig in te stellen en te navigeren
  • Meerdere manieren om te communiceren in de app
  • Diepe configuratie-opties
  • Sterke tijdregistratietools
  • Geweldige prijsniveaus gezien de beschikbare functies per abonnement
NADELEN
  • Bevat geen vooraf gemaakte sjablonen
  • Enigszins ongebruikelijke weergave van resourcebeheer
  • De gebruikersinterface voor het zoeken naar taken moet worden verbeterd
  • Frequente meldingen van bugs in het dashboard
  • Risicobeheer is niet beschikbaar
Zoho Projecten Kenmerken
Ondersteuning van agile methodologieën
budgetbeheer
Agenda-integratie
client Portal
Samenwerkingsinstrumenten
Aanpasbare dashboards
Afhankelijkheid bijhouden
Document Management
Bestanden delen
Gantt-grafieken
Integratie met apps van derden
Issue Tracking
Kanban-borden
Mijlpalen bijhouden
Mobile Access
Meldingen en waarschuwingen
Portefeuillebeheer
Voortgangs volgen
Project planning
project Templates
Realtime updates
Rapportage en Analyse
resource management
RISICO BEHEER
Op rollen gebaseerde toegangscontrole
Sprintbeheer
Taak beheer
Team communicatie
tijdregistratie
Workflow Automation
Zoho Projecten Media
Zoho Projecten 0
Zoho Projecten 1
Zoho Projecten 2
Zoho Projecten 3
Zoho Projecten 4
Zoho Schermafbeeldingen van projecten
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 18, 2024
Zoho Projecten-logo
368 Zoho Projects Recensies
4.3 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
04-2024-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
LG
Luis G.
Oprichter
Delen
"Ongelooflijke plataforma voor projectbeheer"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

Me gusta mucho la gestión de proyectos desde Zoho porque puedo trabajar con diferentes equipos y conocer en todo momento el estado de las solicitudes, además se puede cambiar la vista a Kanban y medir los tiempos, lo cual nos beneficia bastante a la interna

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

No se pueden asignar suficientes etiquetas personalizadas a los proyectos

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Personalizar las notificaciones y tener una vista más cómoda para conocer el estado de las tareas inmediatamente más cercanas

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 12, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Anuj B. avatar
Anuj B.
Quality Analyst
Delen
"Een tool die helpt bij projectmanagement!!!!!!!"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

It's a good option for teams of all sizes and industries which offers to manage, track and maintain records of any project from the beginning to the finish of the project and takes the Project Management to the next level.

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

There is nothing to dislike in this tool just an improvement that they need improve the reporting feature for the complex projects.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Zoho improves communications within the team members and helps teams and industries in the organizing projects and tasks, assign responsibilties (Defects to the specfic task), set deadlines and also helps in to track project.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 05, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
NR
Nicolas R.
Oprichter
Delen
"Geweldige ervaring"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

To have a work team in this plataform is very ease

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

The optimization in the website and the mobil version

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Find the lements and share these things are incredible

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Oktober 18, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Mukesh K.-avatar
Mukesh K.
Analist – E-mailmarketing
Delen
"Zoho Projecten: eenvoudig, betrouwbaar en goedkoop projectbeheerplatform"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

Zoho projects have easy and userfriendly interface provides easy implementation and enables us to create new tasks, deadlines, files repository, multiple task statuses i.e. new, in progress, in review, aborted, or pending for report etc with ease.We can also track our utilisation by logging our hours of working on a particular project. Can easily access our tasks through the calender view and can generate reports with the help of xcertain filter views. Outlook integration provides us the easy tracking of projects. good customer support.

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

Needs more simplified Gantt Charts that help us understand progress and dependencies. Features are too basic. More customizable data storage needed. can improve upon the customizable reporting.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

I can easily create tasks, assign stakeholders with deadlines, easily track progress, track resource utilization, calender view is good, and finally I can see the overall utilization through the reports.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Oktober 10, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Panchal H. avatar
Panchal H.
Wordpress Ontwikkelaar
Delen
"Een van de beste projectmanagementproducten"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

Every feature is implemented with the view that every organization can use it easily and integrate with other products smoothly.

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

It sometime takes time to load but other than that very easy of use.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

It saves so much time for Project managers to review employee task efficiencies, work logs, project completion, etc.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 29, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AJ
Amey J.
Oprichter
Delen
"Het geeft u projectmanagement binnen handbereik"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

The thing that I like about Zoho is that it has a simple UI to understand and good tools required for project management. The timesheet management, task management and project progress tracking is made awesome with a appealing dashboard.

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

The thing I dislike about Zoho is that it does not have the time logging as per tasks for tracking hours. Like its peers Jira, which has easy time logging for tasks to maintian thr timesheets. In zoho we need to separately maintain a timesheet.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Zoho as tool for project management helps the developers track their progress, their hours estimation and logging their time. While for Project managers it provides a clean overview of what's going on in the project. As a developer, for me it makes arranging tasks easier with the kanban mode.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 25, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
PA
Prajakta A.
Oprichter
Delen
"Beste open source projectmanagementtool op de markt"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

Zoho is like a all in one kit where you get all tools to manage your projects, track time, and issues that are created. It also has some rich features like a funky dashboard for cleaner look.

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

Zoho is bit harder to learn compared to other tools, also it does not have a few features which other tools have which make them simpler. Time logging is a bit difficult as we need to select everything rather than directly logging on the task.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Zoho is a multifunction tool which helps users to manage products and projects by keeping track of tasks and issues created. It also has the feature to track user timelines in the form of timesheets.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 22, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Vishal G. avatar
Vishal G.
Cloud-medewerker
Delen
"Zoho Project maakt het leven betrouwbaar"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

one thing I like about zoho projects is like zoho projects enables teams to create and assinged tasks, se can set deadlines and progress report as well

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

not much as of now I seen, everythings looks good and fine.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

if you asking me about how zoho project my problems, so on my recent project I am using zoho projects and in that I have created task sheet on zoho project so I can check the task details

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 18, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
BT
Balaji T.
Oprichter
Delen
"Leuke applicatie"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

I like all most all of the features available in zoho projects right from the calendar, timesheet entries, milestones, and the best feature I like is I can apply the theme and style I want as I have attached it in screenshot.

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

Nothing I can say bad about this software application.. it was little difficult to understand the application in the initial stage and once you have been practiced to use it l. It's too great.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

It gives a better understanding on my team members time, like where they are spending their time in projects and helps me to track their issues and concerns. Also useful to track their leaves

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Juli 05, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DB
Devika B.
Oprichter
Delen
"Snelste tempo om de medewerker vooruitgang te laten boeken"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

Attendance, Leaves, Web check-in, Project hours

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

Nothing as such, Zoho has it best features ever

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Zoho is the one-stop solution to get the employee progress

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Juni 22, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SG
Sudhakar G.
Projectleider
Delen
"Erg handig voor grote bedrijven om al hun projectmanagement op één plek te beheren"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

Managing the projects at single place and easy to maintain

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

I dont find any difficulties while using it

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Managing our product and tracking all the activities in a single place and the reports very helpful

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Juni 05, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
RJ
Rameshwari J.
Oprichter
Delen
"Goede diensten"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

Keeping track of the findings while also ensuring their scope, length, and format for report related to the dial calls received call and abundant call . Good that

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

Nothing as of now over all experience is good. Giving timely solution on the same hence working with this app is good and over all experience is good. Thank you

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Manage Budgets and Timelines. improve Productivity and Overall Quality of Work.Improve Relationships With Stakeholders.Increase Customer Satisfaction.Good service

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
31 mei 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
ND
Nee D.
Oprichter
Delen
"ZOHO Eén daarvan is een geweldig CRM"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

It's one software you can use to do all business operation

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

There is nothing I dislike about epic at the moment.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

It let me have one centralized software to do all business operations.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
17 mei 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AS
Akhilesh S.
Software Engineer
Delen
"Zoho one is de bedrijfsbeheersoftware van waaruit u alle afdelingen kunt beheren"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

I like the system with its wide capabilities, and it is positioned for all types of businesses. I recommend it to those who are just starting their own business. It will allow you to easily track the projects.

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

The price is bit high comapred to the other one

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

it solve my project tracking problem, using this tool i can easily manage the projects

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
08 mei 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Ahmad H.-avatar
Ahmed H.
Merk uitvoerend
Delen
"Zoho is een snelle manier om een ​​intuïtief en gemakkelijk te begrijpen dashboard op te zetten"
Wat vind jij het leukst aan Zoho projecten?

The best thing about using Zoho is the scalability and the intuitiveness. Setting up projects without issues and adding relevant custom fields for management reporting and review.

Waar heb je een hekel aan Zoho projecten?

The most problematic thing about Zoho projects is configuring the company. The team allotment and task management requires room for improvement and personally the free trial should be one month as complex business processes take time to fully adapt to the Zoho system.

Welke problemen zijn er Zoho Projecten oplossen en wat levert dat voor u op?

Managing different tasks and supervising those who have been assigned a specific set of tasks. Productivity has significantly improved and overall it is easy to track the bottlenecks in the project execution process.

Bezoek website