NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Wordtune-achtergrondonscherpte
Wordtune-logo
Wordtune
4.6
(176)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Unclaimed: Werken jullie bij Wordttune?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Wordttune beoordelingen en productdetails

Overzicht Wordune
Wat is Wordtune?

Wordune is een Google Chrome-extensie die kunstmatige intelligentie en machine learning gebruikt om onderwijsinstellingen, bedrijven, ngo's en andere professionals te helpen bij het herschrijven of herformuleren van zinnen om de schriftelijke communicatie te verbeteren. Wordune stelt organisaties in staat om tekst te vertalen over verschillende platforms zoals onder andere Google Docs, Twitter, LinkedIn, Slack, Facebook en Microsoft Outlook. 

Bedrijf AI21-laboratoria
Jaar van Oprichting 2018
Bedrijfsomvang werknemers 51-200
Hoofdkantoor Tel Aviv, Israël
Social Media
Wordtune Categorieën aan Findstack
Wordtune-productdetails
Mogelijkheden
AI
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, desktop Chromebook, desktop Mac, desktop Windows, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Wordune voors en tegens
VOORDELEN
  • Browserextensie voor het oppoetsen van tekst in e-mails, updates van sociale media en meer.
  • Gebruiksvriendelijke tool voor het snel herschrijven van zinnen met één druk op de knop
  • Gratis abonnement met maximaal 10 herschrijvingen van zinnen beschikbaar per dag
  • Summarizer-app om grote stukken tekst om te zetten in beknopte samenvattingen
NADELEN
  • Tools voor het uitbreiden en inkorten van tekst zijn alleen beschikbaar bij premium abonnementen
  • Beperkte opties voor toonveranderingen.
Wordune-functies
API-integratie
Automatisch aanvullen
Geautomatiseerde citaten
Browser-extensie
Genereren van inhoudsidee
Inhoud structureren
Samenvatting van de inhoud
Contextuele thesaurus
Aanpasbare schrijfstijlen
Gegevensprivacy en beveiliging
Documentopmaak
Grammatica- en spellingcontrole
Vertaling
Markdown-ondersteuning
Mobile App
Meertalige ondersteuning
Gepersonaliseerde schrijfinzichten
Plagiaatdetectie
Interpunctie Correctie
Leesbaarheidsanalyse
Realtime samenwerking
SEO optimalisatie
Zin Rephraser
Stijl- en toonsuggesties
Synoniemen Suggesties
Sjablonenbibliotheek
Text-to-Speech
Toon detectie
Woordenlijstverbetering
Spraak-naar-tekst
Wordtune Media
Wordtune 0
Wordtune 1
Wordtune 2
Wordtune 3
Wordtune-screenshots
Wordtune-integraties
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 17, 2024
Wordtune-logo
176 Wordtune Recensies
4.6 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 19, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SG
Stephanie G.
Oprichter
Delen
"Het is een grote aanwinst geweest tijdens het werk."
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

Sending emails and other documents with the confidence that it makes sense.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

Knowing that I only can use a limited time. I have tried to obtain a school discount but have never been contacted.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

As a result of my dyslexia, I have difficulty writing complete and accurate sentences.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 13, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MB
Michael B.
Oprichter
Delen
"Een van de eerste en beste AI-schrijfoplossingen"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

We have been using Wordtune for several years. The solution is a fantastic tool for writing, editing and rephrasing blocks of text in a unique way. We use the software all of the time. Their support team is readily availble but the solution is very straight forward to use and easy to get up and running.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

It would be ideal if the solution could work with larger groups of text in a more automated fashion.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

The need for editing when workin on solo projects or sending out quick emails and other public facing writing.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 09, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Avatar van Nadhia M
Nadhia M.
Lector
Delen
"Schrijf perfect"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

i love how simple it is to use wordtune. I write freely what i have thought and wordtune will help me to make it in the right grammar etc.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

wordtune operate on sentence not a paragraph

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

english is not my native language and wordtune help me to convey my message better

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 20, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
ME
Modi E.
Oprichter
Delen
"WordTune - een slimme AI-schrijfassistent"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

WordTune stands out as an invaluable companion for writers, students, professionals, and anyone who wishes to elevate their writing. WordTune understands that one-size writing doesn't fit all. It allows you to change the style of writing to suit diverse audiences. It's like having that friend who always knows what to say and how to say it. Writers, students, basically anyone looking to jazz up their words can benefit from it. You know how sometimes you can't decide if you're feeling formal or laid-back? WordTune's got your back. It helps you switch up your writing style, whether you're penning a serious email or just a chill blog post. And if you're like me and sometimes get carried away (admit it, we all do), WordTune chops down those super long sentences for you. No more rambling! But hey, if you need to expand on a thought, it's there to help you add a bit more flavor. Reading lengthy articles? It can help with that too. It boils down big texts so you get the gist without the fluff. WordTune is the sidekick every writer dreams of. It's all about making sure your words hit the right notes. Totally worth a yearly subscription!

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

It woul be amazing if i can teach it my own tone and style of writing from previous emails / documents. I would also love to have the possibility to translate documents, or emails into other European languages and ensure the same tone and context (German, Italian, Spanish please ;-)

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

WordTune is like having a word whisperer: it knows exactly what I'm trying to convey and helps me do it better. No longer "one-style-fits-all", it helps me nail the tone, whether I'm feeling formal or laid-back. It can help cut down long sentences without losing the point. Add some flavor: It can help me elaborate when I am stuck. For busy bees, reads and summarizes long texts so that only the essentials are absorbed. Ensures my writing is clear, catchy, and resonates.

Onderneming (> 1000 werknemers)
Augustus 20, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
RB
Ryan B.
Oprichter
Delen
"Een hulpmiddel om vertrouwen te creëren in het schrijven"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

The best part of Wordtune are the tones available to vary and personalize my writing. I can rewrite with casual or professional tones and ensure my writing is succinct and clear.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

Sometimes the tone is strange but this is fixed by paying attention to the output and using the casual and professional tone features. I'd love to see Wordtune move into templates and to continue imporving the browser based writing tools.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

Most problems are consistently fixed when Wordtune gets updated. I haven't run into anything that downgrades the experience. I feel more productive and confident by using Wordtune.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 18, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
RH
Ren H.
Social Media Manager
Delen
"Geweldig hulpmiddel voor sociaal"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

I love how easy Wordtune makes it to rephrase copy that may need a little spicing up. Plus, I appreciate that it does everything that Grammarly does and then some.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

Not that I dislike this, but would love for more options as far as rephrasing text with a little more umph, personality. Sometimes it starts to sund too...formal.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

Wordtune helps with rewording copy that I write for social media. I do social media in house for my company and am a one woman team, so this is truly an incredibly useful tool.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 18, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MH
Mina H.
Oprichter
Delen
"Beste manier om te leren"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

I was struggling to write perfect emails , specifically when you work with people has very strong skills , this app helped me to keep up the perfect emails and descriptions for everything I need, it's really great app that everyone need.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

I don't see anything that I don't like , actually Iam using this in my daily routine ( emails , text , even the presentation, this app is great I have no complain so far . Thank you and keep up

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

I don't see any problems with it at all, and it works fine with my work field if there's an issue it's only to do another app for phones which will be amazing, now everyone can understand what I want to say.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 17, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
KK
Kylee K.
Oprichter
Delen
"ZO DANKBAAR VOOR WORDTUNE"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

The best thing about Wordtune is it helps me form the sentences my head wont do. Even with checking grammar, it gives you so many options of different ways to word a sentence.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

How you are only limited a certain amount of times you can revise a sentence. I understand money is needed to be made bbut in this economy maybe branch out more than 10 rewrites.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

The problems Wordtune is solving for me is helping me write emails and social media captions for the company I work for. ALSO it helps me with the tone of message I need to get across.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 17, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
YP
Yas P.
Oprichter
Delen
"Beter dan Grammarly!"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

Word correction and sentence enhancement.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

Integrate with other applications like salesforce or Outlook.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

Creating more impactful words and sentences. Good to show any passive aggression with words.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 17, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
CR
Courtney R.
Oprichter
Delen
"Behulpzame AI"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

I love how it helps me rewrite most of my essays . The majority of them don't need help, but if something isn't right, it helps.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

Absolutely nothing, it is very helpful with what I need done.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

Wordtune solves making my sentences more formal than informal.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 17, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
CD
Cristobal D.
Oprichter
Delen
"Efficiënt en gebruiksvriendelijk"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

I have found this tool user friendly, and I am very thankful.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

No, I like everything about this tool. Since I have been using this product all my documents look and sound more professional.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

Emails, coordination

Onderneming (> 1000 werknemers)
Augustus 17, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MG
Mary G.
Oprichter
Delen
"Wordtune is geweldig"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

use it mostly for my work emails especially when i have to send a long email to the higher ups

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

im only limited to 10 enters per day since i only have the free account

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

identifying worng rammer and spelling on my paragraph and sentences. making it more clearer and proffesional

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 17, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SL
Sara L.
Oprichter
Delen
"De herschrijvingen zijn zeer professioneel."
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

Wordtunes is great for business emails because it transforms an everyday email into professional language that I would not think of.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

There is nothing that I can think of that I dislike.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

It rewrites my emails for me making me sound professional.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 16, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
YM
Yoav M.
Oprichter
Delen
"Geweldig hulpmiddel, slim schrijven"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

It understands what I'm trying to say, and writes it much better.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

Some times the Chrome extension is not that good.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

Writing issues and expressing myself better.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 15, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MW
Morgan W.
Oprichter
Delen
"Ongelooflijk hulpmiddel"
Wat vind je het leukste aan Wordttune?

There is nothing that I love more than Wordtune's simplicity. It has top-notch UX and UI, and it is always improving.

Wat vind je niet leuk aan Wordttune?

There are times when the extension gets out of sync.

Welke problemen lost Wordtune op en welke voordelen heeft dat voor u?

Copy editing is more seamless than ever.