NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
WebWave-achtergrondonscherpte
WebWave-logo
WebWave
Ontwerp websites moeiteloos
4.6
(111)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Geclaimd:
Dit profiel wordt beheerd door de productleverancier.
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

WebWave-recensies en productdetails

WebWave-overzicht
Wat is WebWave?

WebWave is een echte websitebouwer met slepen en neerzetten uit de vrije hand. Het betekent dat u elementen overal op de tafel kunt plaatsen canvas, en werk met lagen. Het is gratis webontwerpsoftware die wordt geprezen omdat het een professionele white-label websitebouwer is en een responsieve webontwerptool met CMS ingebouwd in elke gemaakte website. 

WebWave is bij uitstek geschikt voor kleine webwinkels. Wil je een website met je eigen domeinnaam (zonder advertenties of WebWave branding), dan moet je het (goedkope) Premium Plan kiezen. WebWave is een tool waarmee je een complete en goed geoptimaliseerde website kunt maken. 

Bedrijf WebWave CMS
Jaar van Oprichting 2011
Bedrijfsomvang werknemers 11-50
Hoofdkantoor Warschau, Mazowieckie, Polen
Social Media
WebWave-categorieën ingeschakeld Findstack
WebWave-productdetails
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Webgebaseerd
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
WebWave-voor- en nadelen
VOORDELEN
  • slepen en neerzetten
  • aangepaste website en mailingdomein 
  • gratis hosting
  • automatische SEO-audit
  • gratis sjablonen
NADELEN
  • 'sjabloonbibliotheek kan beter,
  • steile leercurve voor degenen die geen ervaring hebben met grafisch ontwerp 
  • gebrek aan tweefactorauthenticatie (2FA)
WebWave-functies
24/7 klantenondersteuning
A/B-testing
Analytics en rapportage
Blog-integratie
Contact management
Aangepaste CSS- en HTML-bewerking
Aangepaste domeinondersteuning
Aanpasbare sjablonen
Editor voor slepen en neerzetten
E-commerce functionaliteit
Hulpmiddelen voor e-mailmarketing
Evenement management
Bouwer van de vorm
GDPR-conformiteit
Hosting Services
Beeld- en videogalerijen
Ondersteuning via live chat
lidmaatschap sites
Mobiele optimalisatie
Meertalige ondersteuning
Publiceren met één klik
Online boekingstools
Reagerend Ontwerp
SEO Tools
SSL-certificering
Integratie van sociale media
Sjabloon selectie
App-integraties van derden
Gebruikersrechten
Website back-up
WebWave-media
Webwave 0
Webwave 1
Webwave 2
Webwave 3
WebWave-screenshots
WebWave-expertrecensie

WebWave Review: maak websites zoals u grafische afbeeldingen ontwerpt

Er is een nieuwe toevoeging in de wereld van websitebouwers die beweert te werken als een hulpmiddel voor grafisch ontwerp.

WebWave is een uitgebreide websitebouwer waarmee gebruikers professioneel ontworpen websites kunnen maken, zelfs zonder technische achtergrond of een flink budget. Maar zoals met elke tool, is het niet helemaal foutloos. In deze WebWave-recensie gaan we dieper in op de werking van het platform, de functies en mogelijkheden.

Laten we het allemaal bekijken in deze WebWave-recensie.

webwave-functies

Wat is WebWave?

WebWave is een echte websitebouwer met slepen en neerzetten die een intuïtieve en duidelijke interface biedt, waardoor het gemakkelijk is om een ​​website te maken zonder kennis van coderen. De interface van WebWave lijkt meer op een grafische ontwerptool dan welke andere websitebouwer dan ook, waardoor WebWave zich onderscheidt van de talloze opties die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Met zijn scala aan functies en tools, waaronder de mogelijkheid om online winkels, blogs, sjablonen, HTML-invoer, e-commerce, domeinnamen en machtigingen te maken, is WebWave een websitebouwer die zeker het overwegen waard is. Bovendien legt WebWave grote nadruk op ontwikkeling, met updates die twee keer per week worden uitgebracht om de mogelijkheden voor het bouwen van websites te verbeteren.

webwave-responsieve site

Hoe WebWave werkt

Omdat de interface van WebWave is gebouwd om duidelijk af te wijken van traditionele op rasters gebaseerde editors, biedt het gebruikers de flexibiliteit om objecten overal op het scherm te verplaatsen en te positioneren. canvaS. Deze gelaagde aanpak, vergelijkbaar met de meeste grafische ontwerpplatforms, maakt het eenvoudiger om elementen aan te passen, geholpen door regels, en automatisch uitlijnen van objecten om uitlijning te garanderen.

Bovendien biedt WebWave een reeks functies en hulpmiddelen waarmee gebruikers eenvoudig websites kunnen maken, waaronder SEO, hosting, sjablonen, HTML-invoer, e-commerce, domeinnamen en machtigingen. Degenen die geïnteresseerd zijn om de gebruikers uit te proberen, kunnen zich aanmelden voor een gratis account op de WebWave-website en onmiddellijk beginnen met het bouwen van hun website. WebWave biedt een gratis accountoptie, waarmee gebruikers gratis een functionele website kunnen bouwen en publiceren. Deze proefervaring stelt potentiële gebruikers in staat om te beoordelen of het platform aan hun eisen voldoet voordat ze een betaald abonnement overwegen.

webwave alles in één websitebouwer

Belangrijkste functies van WebWave

Interface

De volledige interface van WebWave is gebouwd op het idee dat webbouw eenvoudiger kan zijn. Daartoe zorgen het aparte dashboard en de functionaliteit van WebWave ervoor dat gebruikers toegang hebben tot een gemakkelijk te navigeren instellingenpaneel dat specifiek kan worden aangepast aan hun voorkeuren en behoeften.

Responsieve websites

WebWave stelt gebruikers in staat hun websites te optimaliseren voor verschillende schermformaten door verschillende kijkvensters te simuleren door aanpassing van canvas handgrepen in zowel de editor- als de preview-modus. Deze functie maakt onafhankelijke positionering van pagina-elementen mogelijk, zodat de website er visueel aantrekkelijk uitziet op zowel desktops, tablets als mobiele apparaten.

Interacties

Met WebWave kunt u een interactieve website maken waarmee uw bezoekers kunnen interageren.

U kunt kiezen uit een reeks interacties:

  • Toon elementen tijdens het scrollen.
  • Toon en verberg elementen bij klikken.
  • Zweefeffecten.

Om innovatief objectgedrag en visuals te creëren die de interesse van uw bezoeker verlengen en uw boodschap overbrengensage op een meer gedenkwaardige manier.

Vermaak

WebWave biedt een selectie van ontwerpkeuzes, inclusief animatiemogelijkheden zoals het Parallax-effect en Ken Burns. Dit maakt de ontwikkeling van visueel aantrekkelijke effecten mogelijk, zonder dat extra CSS- of JavaScript-bronnen nodig zijn.

E-commerce

WebWave maakt de verkoop van digitale producten in verschillende markten mogelijk, variërend van lokaal tot wereldwijd. Het platform maakt het proces van het meerdere keren maken en verkopen van deze producten redelijk beheersbaar, dankzij de automatiseringsfuncties die het bevat. Dit aspect draagt ​​bij aan een algehele gebruiksvriendelijke ervaring.

E-mail

Met het platform kunnen gebruikers gepersonaliseerde e-mailinboxen opzetten die zijn afgestemd op hun bedrijf, zoals [e-mail beveiligd]. Deze functionaliteit vergroot de professionaliteit en geloofwaardigheid van een online winkel en biedt een aanzienlijk voordeel.

Blog

Met WebWave kunt u een blog maken waar bedrijven eenvoudig zelf berichten met afbeeldingen en video's kunnen publiceren, op maat gemaakt voor uw klanten/gebruikers.

SEO

Meerdere tests hebben aangetoond dat websites die zijn gemaakt met WebWave hoger scoren in de zoekresultaten van Google dan websites die zijn gemaakt met andere, meer bekende websitebouwers. De geïntegreerde SEO-checker en suggestietool van WebWave kunnen gebruikers helpen hun pagina-SEO-scores te verbeteren, waardoor ze hun concurrenten kunnen overtreffen en de organische positie van hun site in de zoekresultaten kunnen verbeteren.

Security

Het hosten en onderhouden van honderdduizenden door gebruikers gemaakte websites van over de hele wereld is een belangrijke verantwoordelijkheid voor WebWave. Om ervoor te zorgen dat deze websites 99.9% van de tijd online blijven, worden de servers van WebWave 24/7 nauwlettend gecontroleerd, wat helpt om een ​​betrouwbare online aanwezigheid te bieden voor de websites die op hun platform worden gehost.

Wat onderscheidt WebWave van andere platforms?

WebWave's echte websitebouwer met slepen en neerzetten biedt een unieke en gemakkelijke website-bouwervaring door gebruikers de vrijheid en veelzijdigheid te geven om elementen op hun webpagina's te plaatsen, van grootte te veranderen en te stylen. Dergelijke functionaliteit maakt het mogelijk om met gemak aangepaste ontwerpen en lay-outs te maken. Bovendien levert WebWave een scala aan ontwerpelementen, waaronder vooraf gebouwde secties en widgets, die moeiteloos met slechts een paar muisklikken in een website kunnen worden opgenomen. De gebruiksvriendelijke ontwerpinterface, uitgebreide functies en onderscheidende ontwerpbenadering van WebWave onderscheiden het van concurrerende websitebouwers. Voor wie op zoek is naar een websitebouwer met een toegankelijke ontwerpinterface en veel aanpassingsmogelijkheden, is WebWave het overwegen waard.

webwave-sjablonen

Voor-en nadelen

Voors:

  • Werkt als een grafisch ontwerpprogramma
  • Drag and drop-functie
  • Gratis plan beschikbaar
  • SEO-analyzer - automatische SEO-audit
  • Gratis sjablonen
  • Mogelijkheid om vanuit het niets uw eigen site te maken
  • SSL-certificaat
  • eCommerce-functies
  • Eenvoudig wijzigen en aanpassen van sjablonen
  • Mogelijkheid om responsieve websites te maken
  • Uitbreidbaar met plug-ins

nadelen:

  • De sjabloonbibliotheek zou breder kunnen zijn
  • Er is een steile leercurve voor degenen die onervaren zijn met grafisch ontwerp
  • Gebrek aan tweefactorauthenticatie (2FA)

Vonnis

Als u op zoek bent naar een websitebouwer die een balans vindt tussen gebruiksgemak en aanpassingsmogelijkheden en een grafische interface heeft, is WebWave misschien het overwegen waard. WebWave is een uitgebreide websitebouwer die een reeks functies en hulpmiddelen biedt die goed voor u zullen werken als u enige ervaring heeft met het bouwen van websites of het gebruik van een grafische editor. Een van de belangrijkste voordelen van WebWave is dat het een uitstekende optie is voor zowel beginnende als ervaren eigenaren van online winkels of blogs die geen codeerkennis nodig hebben. Met WebWave kan iedereen zonder codeerkennis eenvoudig een website ontwerpen. We hebben onlangs WebWave getest en waren verrast door de aanzienlijke verschillen met andere bouwers, waardoor het een unieke en opmerkelijke optie is voor mensen die een website willen bouwen.

Kortom, als u op zoek bent naar een websitebouwer die een vertrouwde interface biedt, met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zonder kennis van coderen, dan zou WebWave zeker op uw radar moeten staan.

Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 17, 2024
WebWave-logo
111 WebWave Recensies
4.6 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 14, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Ryan D.-avatar
Ryan D.
Cefi-gecertificeerde trainer
Delen
"Dit is gewoon een geweldig hulpmiddel ooit"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

1. Drag & drop features, easy to design for non-programmers.Very friendly UI. 2. Manage multiple client websites in one dashboard. 3. SEO Ranker and Analytics 4. Get business email, domain and SSL all in one place 5. Easy migration of WordPress sites to webwave 6. Custom code features available for coders.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

1. There's no AI content generator at the moment 2. The developer should create plugins for web portals that users can plug and play inside webwave. 3. Social Media integrations of blogpost and e-commerce will be an added value.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

It solved the management o f multiple websites It solved easy drag and drop design just like fig ma It solved dom ain and business e mail registration It solved team work collaboratio n o n website projects.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 01, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AA
Afroz A.
Director
Delen
"Webwave is een gemakkelijke en vloeiende websitebouwer"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

You can create blogs, stores, logins, and almost anything required to build a professional website.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

Didn't find any Local SEO options, like JSON-LD structured data.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

Building quick, professional websites.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Juni 04, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AV
Alfredo V.
Digitale marketeer/solopreneur
Delen
"Een krachtige webdesigntool!"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

WebWave has all the features anyone would need to build a modern website. It has a robust set of tools that at first may seem overwhelming, but as you start using the builder, it becomes easier and more intuitive to do so. - If stuck, their support is very good - The well-thought-out templates make it a breeze to set up a nice looking website in a couple of hours if needed. The canvas feel of the interface and the ability to work with layers is awesome and gives great control over the website's final look. Also, having the hosting and email included is very convenient. I have found it to be a true drag a drop, relatively easy to use website editor with very powerful features.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

The UI could use a more modern feel, but as is, the functionality is good - Once you have picked a template it cannot be changed. More manual adjustment has to be done than I'd prefer to accommodate responsive screen sizes. (on the other hand, there is a lot of control over the final look) - It'd be nice if they had their own audio player and even though the templates available are great looking, adding a lot more would be a big plus.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

Due to the design freedom offered by the platform, I can be a lot more precise as to the look and feel of my website. Other programs tended to box me into their own limitations.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
16-2023-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SS
Sebastiaan S.
Oprichter
Delen
"De beste webdesigntool met de beste service"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

I love how easy it is to use and how helpful the team is. Every question and every problem is solved in minutes. My pages are beautiful :)

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

Nothing. Everything is perfect. Test it.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

WordPress is not for me. Too complicated and too limiting. I had to use a webmaster and now I can do changes on my websites on my own in a short time.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 20, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Peggy G.-avatar
Peggy G.
Oprichter
Delen
"Super nieuw apparaat!"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

Webwave provided everything necessary for me to create a website for my fledgling micro-publishing endeavor quickly and easily. Before using Webwave, I thought their claims of "drag and drop" might be hype. Not so. Webwave really is as easy to use as they advertise.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

I had only one problem using WebWave. A short, looping video (MP4) on my site looked fine on Windows and Android but was missing on iOS. I swapped the video for an animated graphic (GIF) and it worked fine everywhere.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

I need a web presence but don't want to spend a lot of time on site design. Webwave solved that problem for me.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 08, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Sam S.-avatar
Sam S.
Eigenaar digitale marketing en verkoop
Delen
"Ik ben onder de indruk van de mogelijkheden en het gebruiksgemak."
Wat vind je het leukst aan WebWave?

I recently started using WebWave and I am blown away by its features and ease of use. The drag-and-drop website builder makes it simple for even a beginner to create a professional-looking website. The wide range of templates and design options allows for endless creativity and customization. The platform also offers responsive design, ensuring that the website looks great on all devices and various integrations with popular payment gateways. I am extremely satisfied with my experience with WebWave and would highly recommend it to anyone looking for a high-quality website builder. Five stars!

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

Highly Customized Websites: WebWave may not be the best choice for users who need a highly customized website with advanced features and functionality. The platform's customization options may be limited for users who need more control over their website's design and functionality.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

WebWave is designed to solve the problem of creating a professional-looking website without requiring technical knowledge or expertise. It provides a simple and intuitive drag-and-drop interface that makes it easy for users to design and build a website, even if they have no prior experience. The benefits of using WebWave include: Ease of Use: The drag-and-drop interface is user-friendly and requires no coding knowledge. Customization: A wide range of templates and design options allow for unlimited creativity and customization. Responsive Design: The platform ensures that the website looks great on all devices. Affordable: WebWave offers an affordable solution for creating a professional website. In summary, WebWave is solving the problem of website creation by offering a user-friendly and affordable platform for designing and building a professional website.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 04, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
BB
Brian B.
Merkadviseur
Delen
"WebWave is een eenvoudig platform voor het maken van websites voor klanten"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

It was very simple to get started, and it was extremely easy to use.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

I would like to see more tutorials. I think that would help for faster learning.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

It's a very inexpensive way to get content on the web.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 02, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Felix R.-avatar
Felix R.
Klant Succes Adviseur
Delen
"WebWave is een toekomstgerichte service die veranderingen snel doorvoert"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

The team behind WebWave is always at work making positive changes to their service. It’s, without a doubt, one of the best services for creating and managing client websites today. These are some of the features that I like the best: You can customize the back-end panel with your agency branding. You can set up your clients to access only specific projects. You can bill your clients. You can easily duplicate your websites as templates, export the code, etc.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

There’s a bit of a learning curve because of how the visual builder works, and it’s not perfect yet–but it’s getting there. Also, some templates require adjustments to align objects within the design properly. WebWave also had some speed issues that are now being fixed via the inclusion of CDN technology.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

You’ll be able to create just about any webpage, and the focus on client management is helpful for freelancers and design agencies. I specifically like the client management features because these features help me run my business better as a freelancer.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 18, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DC
David C.
Het ondersteunt analist
Delen
"Geweldige webbouwer"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

Drag and drop web builder, plenty of templates to start from. Has ecommerce builtin.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

A bit of a learning curve, like most new things. But nothing I wasn't able to achieve after several hours on a weekend learning to use.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

Develop and host a website without needing the constant maintenance like with WordPress.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 17, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MC
Marc C.
F
Delen
"Webwave is geweldig!"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

WebWave is easy, the sites are stunning, and I don't have to pay an arm and a leg for it. For that reason, I'm leaving a great platform in Wordpress and jumping onto an elite one in WebWave.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

Honestly there's not that much to dislike about WebWave. I have, however, noticed that loading times can slow down every now and then. In jumping over from Wordpress, I was hoping to find something with a faster load time.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

I don't have the skills to code but I expect my brand to look clean and professional. So if I wanted to change something with my website, I'd have to contact my web developer. It also would cost a certain amount to work with my developer. I can keep my costs low, without moving away from my brand.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 14, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Bugra B. avatar
Bugra B.
Grafisch productontwerper
Delen
"Het is veel beter dan ik dacht!"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

If you know, the basics of web designing or familiar to drag and drop site-builders Webwave helps you to understand things better. It functions more like UI design tools like Figma but focuses on web designing. It gives you great flexibility in creativity. And how they thought about many details in the agency panel is impressive.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

So far, I can't think of any solid con to consider something I dislike about this service.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

I offered a new web design for my friend's veterinary clinic business, and I had a couple of web design tool options to go with. One option was Wordpress (which used to be very Google-friendly some years ago but now I hear that it's not very good for Google), and the other was the drag-and-drop design tool called Mobirise (a great tool but very repetitive design-wise). I was aware of the Webwave but never gave it a chance to try before. And it was a good opportunity to give it a run. So I started working on this new veterinary clinic website project and learned a lot about what Webwave offers while working. Now I'm considering using Webwave only for all my future projects.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 06, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Stephane S. avatar
Stefan S.
Groeftrechter Frankrijk
Delen
"Eindelijk een eenvoudige en professionele websitebouwer!"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

I am a graphic designer, and I really enjoyed continuing to create a website as I create a design for my clients. The interface is ergonomic and easy to understand! In addition, the video tutorials are very explicit. I recommend this software

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

Nothing in particular, Everything is OK!

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

The advantage with this software is the ease of use, the very professional rendering and the pro templates already at our disposal! In addition, short but explicit video tutorials are also available!

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 04, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Sujith J. avatar
Sujith J.
Apotheker
Delen
"Perfect voor mijn behoeften"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

I recently started using WebWave as a website builder, and I'm very impressed! It's incredibly easy to use, and the drag-and-drop feature is great - I can quickly move any site element to exactly where I want it. The interface is super intuitive, and the tutorials make it simple to learn how to navigate the software. It is so much more versatile than other website builders I have tried in the past - I can position the elements anywhere I want! This huge advantage has allowed me to create websites exactly how I envisioned. The ease of use combined with this level of control has made WebWave a clear winner for me. It's easy to use and offers many features to help me create a website quickly and without needing any coding knowledge. Also, as I use Photoshop and Affinity Photo, this very much aligns with layouts and several functions.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

I specifically don't have any dislikes. The tutorials and documentations are vast and extensive. I had but a contact form on my website and am used to adding google re-captcha to weed out any robots submitting on the conditions. There was no option for it here, so I was slightly disappointed. So I contacted support via email, and they said that this is being taken care of on the server side, so I don't have to worry about it and don't need a re-captcha added to the form. That was a significant relief.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

1. No need to code, what a relief! 2. Easy to navigate, elements placed in the right place. 3. Extensive tutorials and documentation for the doubtful. 4. Great pricing! 5. Access to stock photos too! 6. One-click fix to get the site optimized for different screen sizes. 7. Saving time!

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 03, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JB
Joe B.
Eigenaar
Delen
"Echt solide product!"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

It is a fully customizable website builder!

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

Takes a little bit of learning to get used to it, but once you do that it works like a champ!

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

It solves the problem of having to create a beautiful website. It's premade templates are super helpful!

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
28 november 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Joshua T.-avatar
Joshua T.
Oprichter
Delen
"Uitstekende websitebouwer!"
Wat vind je het leukst aan WebWave?

WebWave has many incredible features to help you build your website and manage your online business. Here are my favourites: 1. The website builder is one of the best I've ever used. The layer-based system differs from other grid-based website builders because WebWave feels like a graphic design tool akin to Figma, Photoshop and Affinity Photo. It is, therefore, more intuitive than other builders, easily allowing you to create landing pages, web pages, pop-ups and forms. 2. WebWave has excellent animation capabilities for interactive web elements. 3. It is easy to create and share Blog posts with WebWave. 4. WebWave has fantastic business features, such as an online store, multiple payment gateways and email hosting included with the plan. 5. There are brilliant security features for your website, such as free SSL Certificates and automatic daily backups. 6. The SEO capabilities are easy to understand, giving you the tools you need to rank higher on Google.

Wat vind je niet leuk aan WebWave?

I don't have anything that I actively dislike about WebWave, and there isn't anything I would change about the current implementation. I would like them to keep innovating the builder. The layer-based, drag-and-drop functionalities are excellent, but I feel they need to continue developing more features to make it stand out from other builders. I would like to see a WebWave iPad app so that I can design and manage my website on the go. I would also like more animation features to rival that of Webflow and the possibility of turning our designs into apps that can be featured in the Apple and Google app stores.

Welke problemen lost WebWave op en wat levert dat voor u op?

The WebWave builder is the most intuitive I've used. This has allowed me to turn my ideas into a functional, responsive website faster than any other platform I've used. Working with WebWave is a breeze, and I think the builder is worth the price alone. The fact that WebWave includes a host of other tools to enhance your online business makes this an incredibly valuable service that I recommend unreservedly.

Bezoek website