NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
TeamGantt-achtergrondonscherpte
TeamGantt-logo
TeamGantt
Moeiteloze projectplanning
4.8
(878)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Unclaimed: Werken jullie bij TeamGantt?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

TeamGantt-recensies en productdetails

TeamGantt-overzicht
Wat is TeamGantt?

TeamGantt is een cloudgebaseerde oplossing voor Gantt-diagrammen en projectplanning die speciaal is ontwikkeld voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Met zijn uitgebreide tools voor projectsamenwerking zorgt het voor een betere efficiëntie binnen teams met behulp van Gantt-diagrammen, tijdregistratie, het delen van bestanden en communicatiefuncties op taakniveau. Een interface met slepen en neerzetten zorgt ook voor een betere bruikbaarheid en gebruiksgemak. 

Bedrijf TeamGantt LLC
Jaar van Oprichting 2009
Bedrijfsomvang werknemers 11-50
Hoofdkantoor Maryland, VS.
Social Media
TeamGantt-categorieën ingeschakeld Findstack
TeamGantt-productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiele iPad, mobiele iPhone
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
TeamGantt-functies
Ondersteuning van agile methodologieën
budgetbeheer
Agenda-integratie
client Portal
Samenwerkingsinstrumenten
Aanpasbare dashboards
Afhankelijkheid bijhouden
Document Management
Bestanden delen
Gantt-grafieken
Integratie met apps van derden
Issue Tracking
Kanban-borden
Mijlpalen bijhouden
Mobile Access
Meldingen en waarschuwingen
Portefeuillebeheer
Voortgangs volgen
Project planning
project Templates
Realtime updates
Rapportage en Analyse
resource management
RISICO BEHEER
Op rollen gebaseerde toegangscontrole
Sprintbeheer
Taak beheer
Team communicatie
tijdregistratie
Workflow Automation
TeamGantt Media
TeamGantt 0
TeamGantt 1
TeamGantt 2
TeamGantt 3
TeamGantt 4
TeamGantt 5
TeamGantt-screenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 14, 2024
TeamGantt-logo
878 TeamGantt Recensies
4.8 van 5
Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 26, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
KC
Katina C.
Regiomanager
Delen
"Geweldig organisatorisch hulpmiddel!"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

Everyone can access information for projects in one place. Things do not get lost!

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

I love everything about Gantt. It is a great organizational, collaborative tool.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

All the data is in one place. We can all discuss a project and keep everything organized.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 18, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Allison S.-avatar
Allison S.
Principal
Delen
"Projectleider houdt van Team Gantt"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

The simplicity of the functionality and formatting. It allows me to quickly set up new projects, communicate a clear message, and train staff to do the same. We tried MS Project and Smartsheet first, both of which lagged in these areas. On top of this, they reallly excel with internalizing the needs of project managers. We love the functionality to define collaborators or other companies under resources without assigning them a profile, or paying extra.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

Not applicable for our team. The pricing, collaboration and user management work well for our team.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

We primarily use TeamGantt as a tool to communicate with our clients. Team Gantt allows me to export the information I want to share in a way that makes sense for executive review.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 17, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DP
Debora P.
Oprichter
Delen
"Erg hulpzaam"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

It's really helping me with project management tasks and it's easy to set deadlines for the whole team!

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

The limited number of tasks in the free plan

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

Organization and tasks to each role

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Juli 04, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
NS
Tegen Nika S.
Oprichter
Delen
"TeamGantt is erg behulpzaam bij het monitoren van de voortgang van het project en het is zeer gebruiksvriendelijk! :)"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

It helps the Team to monitor the progress of the project.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

Based on experience, I didn't encounter any problems so far.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

It is beneficial in terms of decision making.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
30 mei 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
PS
Paul S.
Oprichter
Delen
"Eenvoudig te gebruiken, fantastische projectmanagementtool"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

Flexible, quick and easy to use compared to similar tools. Great integration with Trello. Like the regular email updates on progress and the fact there is a free version is great for small teams and startups.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

Can't really fault this solution if honest...

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

Allocating and planning resources, keeping track of progress and allocating tasks across different teams and departments.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
04 mei 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
VC
Victoria C.
Oprichter
Delen
"Geweldige werkruimte!"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

I like how it's very streamlined and easy to use. I like the aesthetics. Very professional instrument when presenting the charts. I love that you can make segments of tasks.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

I don't like that there isn't a popup menu when hovering above a task. I'd like it to show the start date and when it's projected to finish. I'd like to customize more.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

i use it for school

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
13-2023-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
James L.-avatar
James L.
Projectleider
Delen
"Zeer gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen."
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

The ease of sharing the live schedule with all members of my team, subcontractors, and owners/tenants.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

I don't like the fact that when I reduce the time of a line item that is on the critical path all items on that path do not move in with it.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

Schedule information live sharing is so helpful

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
13-2023-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Isabelle V. avatar
Isabelle V.
Oprichter
Delen
"TeamGantt voor de universiteit"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

TeamGantt is being very helpful with setting up my exams and projects dates for college. It has all the basic features I need. Therefore, I don't need any other tools for this.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

I would provide more print and view options (daily, weekly, monthly).

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

Having a clear visuals of my deadlines for school. Being able to export as a pdf has been helpful as well.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
10-2023-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
KS
Kelly S.
Oprichter
Delen
"Eenvoudig in gebruik. Geen last van overtollig gereedschap."
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

1. Simple, intuitive interface makes it easy to keep everyone on the same page. 2. It's easy to start and track jobs across the platform. 3. You can invite people inside and outside of your company to just view or participate as needed.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

1. The pricing has changed and now restricts each project manager in number of projects, which is a problem for small companies that utilize one or two project leaders to manage many jobs. 2. The default setting on email notices hammers your in-box. We tell everyone coming in to a project to adjust that first.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

We looked for a scheduling option that wasn't weighed down by all the other tools we didn't need. All-in-one solutions can be great, but that's not what we needed in this case. TeamGantt let us focus on what we really needed and avoid the bloat.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 27, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JB
Joan B.
Oprichter
Delen
"Eenvoudig te gebruiken - geweldig om mijn projecten te beheren"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

I like the tutorials that helped me get prepped for using the system. I found it very easy to use and understand. I manage all of my work projects on it.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

I have not run into any challenges so far.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

It allows our whole implementation team to see where we are on a project and stay in Sync.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 26, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Lisa T.-avatar
Lisa T.
Manager professionele dienstverlening
Delen
"TeamGantt is een geweldig hulpmiddel voor projectsamenwerking"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

The ability to plan a project with a group of people, assigning tasks, deadlines with reminders, and a great Gantt Chart showing the project plan as a whole. It's professional-grade, so happy to pay for the service!

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

The price - if you are on a budget, as there are free tools out there, but the free ones do not have all of the bells and whistles as this one does.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

Kept everyone on the team aware of each other's responsibilities - which meant that any hold-ups were in full view of the entire team.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 24, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
NW
Nic W.
Oprichter
Delen
"Gemakkelijk te leren. Brengt het hele team samen."
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

Lots of reasons to select Team Gantt - not the least is easy adoption by non-project managers. Visualization of workflow and progress to goal is awesome, checklist and detail features are awesome.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

Output rendering to .pdf is very close to the core product, but a little visually clunky.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

EVERYONE in our teams - including clients - are meeting their deadlines. Revenue cycles are improved, clients are happier and have greater confidence in our ability to execute.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 23, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MaryKay H.-avatar
Maria Kay H.
Oprichter
Delen
"TeamGant is geweldig!"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

I love the simplicity of it. I never used a Gantt chart before, but the fact they have different views helps tremendously.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

It would be great if they provided something similar to what Basecamp provides - the ability to lock/unlock notes on a task.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

My company has many projects at once, so there are various stages on any given project on any given day. TG helps keep the team on task, allowing them to meet deadlines.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 23, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
LA
Loretta A.
Oprichter
Delen
"Account Executive geeft 10-sterrenrecensie"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

I love working on many jobs and creating tasks for everything I do, and I don't forget anything!

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

I want to archive years prior! There are a couple of features not yet available.

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

Managing a project and the people who are on it. Everything is better set up to multi-task and create an accurate timeline.

Onderneming (> 1000 werknemers)
Februari 17, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DC
Dennis C.
Hoofd van de totale beloningen
Delen
"Vriendelijk en geweldig in gebruik"
Wat vind je het leukst aan TeamGantt?

It has far more to offer than just Gantt timeline chart ,the tool is user friendly and great for teams with varied experience levels.

Wat vind je niet leuk aan TeamGantt?

Poor in client or contractors management

Welke problemen lost TeamGantt op en welke voordelen heeft dat voor u?

It's features are geared towards collaboration and ease to use. Everything is about streamlining task management