NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Teachable achtergrondonscherpte
Teachable logo
Teachable
Geef uw online lesgeven een boost
4.0
(46)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Niet geclaimd: we werken bij Teachable?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Teachable Recensies & Productdetails

Teachable Overzicht
Wat is Teachable?

Teachable is een populair platform onder opvoeders en leraren die het internet willen gebruiken om les te geven, hun hobby's onder de aandacht te brengen en geld te verdienen met de cursussen die ze verkopen. De gratis versie is al genereus en biedt onbeperkte hosting, maar met de betaalde niveaus van het platform heb je toegang tot SEO-functies en live-groepscoachingsessies en krijg je een aangepast domein. Teachable heeft integraties met Facebook, Pixel, Circle.so en ConvertKit. Het biedt ook een partnerprogramma waarmee gebruikers tot 30% commissie kunnen verdienen bij elke Teachable doorverwijzing.

Bedrijf Teachable, Inc
Jaar van Oprichting 2014
Bedrijfsomvang werknemers 51-200
Hoofdkantoor New York, NY, Verenigde Staten
Social Media
Teachable Categorieën op Findstack
Teachable Productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Webgebaseerd
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Teachable Voors en tegens
VOORDELEN
  • Voltooiingscertificaten maken of sjablonen gebruiken die studenten kunnen downloaden
  • Gegevensbewaking en beveiliging met ondersteuning bij een storing
  • Podcasts van Teachable makers op Spotify
  • Live evenementen, webinars en groepsuitdagingen
  • Onbeperkte toegang tot de belangrijkste functies - bandbreedte, cursussen, studenten en coaching
NADELEN
  • Lange wachttijden om betaald te worden voor cursusmakers met de gratis en basisplannen.
  • Als u een basisabonnement heeft, verwacht dan dat er 5% transactiekosten per transactie in rekening worden gebracht.
  • Prijziger dan andere platforms met vergelijkbare functies
Teachable Voordelen
Toegankelijkheidsfuncties
Adaptief leren
Toewijzingsbeheer
Geautomatiseerde meldingen
Branding Opties
Certificatiebeheer
Inhoudsbibliotheek
Cursus schrijven
Cursusbeheer
Aanpasbare sjablonen
Discussieborden
Bestanden delen
gamification
Door een instructeur geleide training
Interactieve inhoud
LMS-integratie
Live videoconferenties
Mobiel leren
Meertalige ondersteuning
Voortgangs volgen
Quizzen en beoordelingen
Rapportage en Analyse
SCORM-naleving
Sociaal leren
Studenten Portaal
Enquête en feedback
Integraties van derden
user management
Virtuele klaslokalen
e-commerce-integratie
Teachable Media
Teachable 0
Teachable 1
Teachable 2
Teachable 3
Teachable 4
Teachable screenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 17, 2024
Teachable logo
46 Teachable Recensies
4.0 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 28, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SH
Sarah H.
Klantervaringsmanager en e-mailmarketing
Delen
"Groot Teachable Fan"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

It's easy to use, to learn and to understand. I appreciate how intuitive it is.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

I'm not a fan of how hard it can be to clean up duplicate and outdated users. (If there is a way I'm not aware of it.)

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Teachable helps our team encourage educators, keep them motivated in a very discouraging world right now. It has made our business very scalable.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 19, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Rajvir S.-avatar
Rajvir S.
Development Engineer
Delen
"Eenvoudig uw online bedrijf opstarten"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

What I love about Teachable is its easy interface and assistance in collecting taxes from customers around the world. You do not have to worry about applying different tax rates. Teachable does that for you.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

The user interface could have been a bit better. The learning activities are limited and there is no way to integrate LIVE sessions from Zoom.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Allows bulk importing of lessons is very helpful. I love the feature of Order bump and it has given me more sales.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 28, 2021
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Barathkumaar R. avatar
Barathkumaar R.
Oprichter en directeur
Delen
"Ik ben een grote fan van Teachable, Het heeft mij geholpen webinars en online cursussen voor mijn bedrijf te maken."
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

I have been looking for a good tool to help me create, design, and sell online courses. I've found Teachable. It is a great platform that provides courses on how to create, design, and sell online courses. It is a great learning tool that is easy to use and helps me easily create, design, and sell my courses on the web. It also allows me to earn with ease. I am so happy I found this tool.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

Best out there in the Market. I never looked for another tool while I am using Teachable.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Teachable is the perfect place for anyone looking to start their own online course. It's easy to use, looks great, and is very affordable.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 27, 2021
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Raghu V. avatar
Raghu V.
Klant Succes Manager
Delen
"Beste online en coachingplatform"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

Easy to create courses and sell. The platform is so good, and mainly, the designs of the landing page are stunning. For into, I mean starters too, it's good. Just in simple tricks, we make the platform easy and simple. Payments collection and settlement all easy. They do develop new awesome features. It all like things are kept on updating I also loved the community they built.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

A few times, it's tough to bundle the courses that per my choice. Also, I need to add a build download option because sometimes, if I need to draw the data, then to download one video by video, it was so annoying. Mobile version need to upgrade a little.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Mainly as a teacher, the professional loo it gives confidence to people who get enrolled. Feasibility of adding as many features we want. Its best user-supportive features. Possibility of adding to third party platforms with all ease. Easy and quick to launch my course which is most important one.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 27, 2019
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Ricardo Alexandre F. avatar
Ricardo Alexandre F.
Financieel Planner
Delen
"Gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

it's very easy to use and the platform has a lot of features. It is very easy to upload documents and videos and also you can see all the information about steudents intecation with each of the classes.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

it is not easily customizable, you can change the colors only. If you want to change the whole experience you should hire a designer to work on some code.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

reliabiliy. I want a platform I don't need to have a support on my own and also that has a lot of features.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
26-2019-XNUMX
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JA
Ja Net A.
Werknemer
Delen
"Om klanten over de hele wereld te bereiken met mijn online cursussen"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

Not provided

Waar heb je een hekel aan Teachable?

Not provided

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Not provided

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
18 mei 2018
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JL
Jennifer. L.
Oprichter
Delen
"Langdurige klantrecensie van cursusmaker"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

I like how easy it is to create courses. It's fun and effortless. You don't have to be tech savvy.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

I dislike pricing. I'd be happier with more packages and cheaper plans.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Serving my customers by providing content about problems they need solutions for.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 03, 2018
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
CP
Caryn P.
Adviseur / Copywriter / Webontwikkelaar
Delen
"Geweldig platform voor e-cursussen"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

After testing several different options, I found this to be the most intuitive for creating ecourses.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

The pricing, specifically how it's a subscription model. It would be better if they took a percentage based on sales.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

E-courses

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 24, 2017
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
PS
Peter S.
Oprichter
Delen
"Uitgebreid onderwijsplatform dat uitzonderlijke waarde levert"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

They understand both the business and user experience elements necessary to launch, promote, and manage online education programs.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

At this point, there is nothing to dislike. We do look forward to growth in their analytics which will come in time with their growth.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

The delivery of real-world education in the subject of b2b brand story mastery, brand strategy mastery, and marketing execution mastery.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 08, 2017
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Stephanie L. avatar
Stephanie L.
Marketing- en bedrijfsontwikkelingsadviseur
Delen
"Teachable Alles voor mij veranderd"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

I have been using WordPress and building websites for almost ten years now. I previously had my courses and memberships on my own site. Since I moved them to Teachable, my sign ups have tripled and my cancellations have gone down to almost nothing. They have an incredibly easy to use system that has everything and that my students love. Plus they offer an affiliate system so I don't have to worry about anything. I can easily make my students affiliates and Teachable takes care of all the payouts and tracking.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

I do pay quite a bit per month for having all the features I want, however, in the end, the time and money it would take me to do all these things, the price reasonable.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Teachable runs all my courses and memberships. This is my passive income source. This is a huge part of my business that I have been building. Since switching everything to Teachable, my sales have increased.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 29, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
SK
Shalinee K.
Oprichter
Delen
"Geweldig LMS voor iedereen"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

Ease to create courses and simple drag and drop website building. Now from the Teachable sales page transaction has become super easy. Loading video content is better than most of the LMS.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

The limitation in the paid version is to have only five courses at a time. However, the pro version doesn't have a limit. Also, pricing is on the higher side. Adding direct automation to enroll students from payment gateway will be a great feature.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

We are utilizing Teachable for our course, and it is giving a smooth process of enrollment, course creation and make the whole teaching process smooth.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 04, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
Ceci L. avatar
Ceci L.
Human Resources Assistant
Delen
"Hiermee kun je heel gemakkelijk cursussen maken."
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

What I like best is I can create an attractive course very easily. The uploads features work VERY fast and I can see how my course is looking in the preview page. The support is very good too.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

Sometimes I get lost in all the admin pages in the back-office. It takes me some time to find what I am looking for. I'd like an intermediate plan between the cheapest and the professional.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Teachable offers a platform to hold all your content for students to see. We use it for: selling courses and training our personnel. It's been very good thus far.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Juli 17, 2018
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
Eugene S.-avatar
Eugene S.
Directeur Business Development (Digitale Marketing | Verkoop- en marketingautomatisering | Groeimarketing)
Delen
"Binnen één dag uw cursussen operationeel"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

Simple interface even for first timers.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

Affiliate management, coupon management could be better.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

To quickly deploy a LMS that is easy for course instructors to upload, and easy for students (who may not be tech savvy) to use and consume. Benefits realized: Fast way to get up a LMS and elearning platform when you have content ready.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Juli 15, 2018
 bron
Algemene beoordeling:
4.5
AD
Adrian D.
Senior Pastor
Delen
"Eenvoudige gebruikerservaring"
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

Easy to log into. Helpful user interface.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

For larger courses, it's harder to skip between lectures. You must scroll all the way down.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

easy interface, access on multiple platforms.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 20, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
4.0
MJ
Maria J.
Eigenaar en oprichter van Yuva Yoga.
Delen
"Overweeg om mijn wp-website op te geven..."
Wat vind jij het leukst aan Teachable?

Teachable is intuitative to use. No fuss type of platform for course hosting. That is what I like the most about it it "no fuss type of platform.

Waar heb je een hekel aan Teachable?

Landing pages are OK, but they can do with more design elements where possible.

Welke problemen zijn er Teachable oplossen en wat levert dat voor u op?

Course hosting. Selling courses is my main source of income

Bezoek website