NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Smartsupp-achtergrondonscherpte
Smartsupp-logo
Smartsupp
Betrek klanten, vereenvoudigd.
4.7
(361)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Unclaimed: Werkt u bij Smartsupp?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Smartsupp-recensies en productdetails

Smartsupp-overzicht
Wat is Smartsupp?

Smartsupp is een van de meest populaire e-commerce oplossingen ter wereld met meer dan 50,000 actieve webshops en websites. Het platform is ontworpen om bedrijven in staat te stellen een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden. Het helpt de verkoop te stimuleren door middel van functies zoals livechat, chatbots en video-opnamen, die allemaal worden gecombineerd om bedrijven te helpen beter in contact te komen met hun publiek.

Bedrijf Smartsupp.com, sro
Jaar van Oprichting 2013
Bedrijfsomvang werknemers 11-50
Hoofdkantoor Brno, Tsjechische Republiek
Social Media
Smartsupp-categorieën aan Findstack
Smartsupp-productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, desktop Chromebook, desktop Mac, desktop Windows, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Smartsupp-functies
Samenwerking tussen agenten
Prestatieanalyse van agenten
Audio- en videochat
Geautomatiseerde reacties
CRM-integratie
Canned Responses
Chat-codering
Chatgeschiedenis
Chatroutering
Chattags
Chattranscripties
Chat-overdracht
Chatbot-integratie
Co-browsing
Custom Branding
Aanpasbare chatwidgets
E-mail integratie
Feedback-verzameling
Bestanden delen
Mobiele compatibiliteit
Meertalige ondersteuning
Offline berichten
Proactieve chatuitnodigingen
Wachtrijbeheer
Realtime chatten
Integratie van sociale media
Typindicatoren
Bezoekersanalyse
Dashboard voor bezoekersinformatie
Bezoekers volgen
Smartsupp-media
Smartsupp 0
Smartsupp 1
Smartsupp 2
Smartsupp 3
Smartsupp 4
Smartsupp-screenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 14, 2024
Smartsupp-logo
361 Smartsupp Recensies
4.7 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 05, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MP
Monica P.
Oprichter
Delen
"Reisproject"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

The smart technology of finding customers

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

everyting is fine for the moment, we will use it further. Suggestion: integration withh whatsapp

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

The communication with the customers

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 02, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JS
Johan S.
Oprichter
Delen
"Geweldig hulpmiddel om de klanttevredenheid te verhogen"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

I am very happy with smartsupp, a live chat tool for websites. It is easy to install, configure and use. I can communicate with my visitors and customers in real time, help them, answer questions and solve problems. I can also analyze the performance of my chat, send personalized messages and set up automatic replies. Smartsupp is a great tool to increase customer satisfaction and conversion rate. I recommend it to anyone who wants to make their website more interactive and customer-friendly.

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

The smartphone app could have some more functions.

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

Incrasing customer support.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 29, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DA
Daniel A.
Oprichter
Delen
"Nagyon jó-programma"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

Könnyű kezelői felület, jól néz ki. Tetszik, hogy van ingyenes próbaverziója.

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Jobb lenne, ha teljesen automatikusan a chat GPT válaszolna a kérdésekre.

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

Ügyfelekkel való kommunikáció egyszerűsítése

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 29, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
YC
Yojahny C.
Oprichter
Delen
"Smartsupp beste app om contact te houden met mijn klanten"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

A great Prestashop integration, very easy to configure, and good customer support. I use every day the app in my online store to communicate with my clients. 5/5*

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Nothing, all the features are excellent. But may a cheaper plan for new users can be good.

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

Online attention and support to all my clients.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 29, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MJ
Milla J.
Oprichter
Delen
"Smartsupp is de beste software qua chatboxfunctionaliteit"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

I like the auto response features, ensuring all customers that visits our site get counted and helps to build our product and makerting strategy. The support also is topnutch. Ease of use and setup of the software is also best out there it also integrate with other software easily. No conflicts with other software

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Most of the features are use are all best. There is nothing I've found about the software that point out as bad

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

It's helps with automation of live chat, generate leads for our business

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 29, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
PG
Peter G.
Oprichter
Delen
"Skvělá služba, vše přehledné"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

Snadná instalace a uživatelsky přívětivé nastavení

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Zatím jen cena ale to je problém jinde :)

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

Aplikuje řešení na problém nerozhodných zákazníků

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 29, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
CM
Carlos M.
Oprichter
Delen
"Zeer gebruiksvriendelijk"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

Simple but powerful, user friendly to setup and nice to follow up the web activity.

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Nothing at this moment; may be could include a wider range of payment options.

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

Our product is medical device and the sales are very technical, that makes not easy to buy without assistance. Now we have a very easy way to assist our customers.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 29, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
TJ
Terez J.
Oprichter
Delen
"Super"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

Jak jednoduché je nastavení chatbotu a automatických odpovědí.

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Používám zatím jen chvíli, takže zatím nic:).

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

Odpovídá na nejčastější otázky

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 27, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AK
Andy K.
Oprichter
Delen
"Smartsupp-recensie"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

Excellent experience! Smartsupp is a powerful AI system that gives us the comfort that our website traffic will go answered at all times.

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

I have no hesitations. Great experiences only

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

It allows potential riders/customers to learn about information, pricing, and booking.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 24, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AS
Andrzej S.
Oprichter
Delen
"Het is gewoon geweldig om mijn klanten te zien, wat ze op de website zien, de chatbox is geweldig!"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

What customers see on website Chatbox are very helpful when i cant't replay the message and customers leave the e-mail adress to contact them

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

At the moment I don't find any disadvantages of this application. I've found everything useful so far

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

he application allows me to quickly contact customers and we can answer questions as quickly as possible. So we don't lose the customers

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 22, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Piotr M. avatar
Piotr M.
Eigenaar
Delen
"Świetna applikacja."
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

Bardzo przydatna aplikacja, dzięki której możemy kontaktować sie bezpośrednio z klientem będącym na stronie. Ratować porzucone koszyki, czy też tłumaczyć niejasności.

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

nie ma takiej pozycji. Oczywiście cena jest względna.

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

porzucone koszyki, oraz szybką komunikację z klientem

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 22, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Karel K. avatar
Karel K.
CEO en oprichter
Delen
"Elke website heeft smartsupp nodig"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

I like the fact, that it is well-connected to the every website provider, there is. Easy to use. Fast implementation.

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Nothing really, maybe the fact that they got a bit more expensive than they used to.

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

Increasing conversion of the website. I would say up to 10%. Engaging with customers is really nice

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 17, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
CD
Catiana D.
Oprichter
Delen
"Een heel goed hulpmiddel!"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

A great tool to get in touch, right away, with potential customers and maintain a relationship with them even after contact on the chat. Easy and intuitive!

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Right now there are no things I don't like.

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

Make initial contact with customers and give assistance with initial questions and curiosities that may arise.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 16, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SM
Samuël M.
Oprichter
Delen
"Het heeft mij geholpen om meer klanten te krijgen"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

Easy communication with customers thanks to which I have a larger number of customers

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

Can't fault anything, maybe the price is a bit higher

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

It helps me contact customers and help them make decisions

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 10, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JJ
Jarosław J.
Oprichter
Delen
"Foutvrije chatoplossing op locatie"
Wat vind jij het leukste aan Smartsupp?

There are many advantages of using Smartsupp chat, including: - possibility of introducing several agents - mobile application that works great - chatbots - they handle things for you

Wat vind je niet leuk aan Smartsupp?

- It could be a little cheaper :) - more appearance options

Welke problemen lost Smartsupp op en wat levert dat voor u op?

The most important thing is that it answers simple, repetitive questions from customers.