SendPulse-deal: $ 5000 credits per jaar voor startups
SendPulse-achtergrondonscherpte
SendPulse-logo
SendPulse
4.6
(478)
2 aanbiedingen beschikbaar  | Ingewisseld door 28 softwarekopers
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Unclaimed: Werkt u bij SendPulse?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

SendPulse-recensies en productdetails

SendPulse-overzicht
Wat is SendPulse?

Sendpulse staat vooral bekend als een e-mailmarketingplatform dat naadloos is gebouwd voor e-mails, sms, messenger-chatbots en populaire berichten-apps zoals Telegram en Whatsapp. Het gemak van dit alles betekent dat het gemakkelijker is om uw bedrijf via verschillende kanalen te bereiken en het maakt het voor merken zoveel eenvoudiger om communicatie over verschillende platforms te volgen. Met Sendpulse kunnen bedrijven adaptieve e-mails bouwen, trigger-e-mails instellen en verzonden worden in verschillende stadia van de verkooptrechter, in contact komen met leads en klanten, pushmeldingen verzenden, sms-campagnes starten en tot 12000 maanden verzenden.sages gratis via een SMTP-server.

Bedrijf SendPulse
Jaar van Oprichting 2015
Bedrijfsomvang werknemers 51-200
Hoofdkantoor Wilmington, Delaware, Verenigde Staten
Social Media
SendPulse-categorieën ingeschakeld Findstack
SendPulse-productdetails
Mogelijkheden
AI
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
SendPulse voor- en nadelen
VOORDELEN
  • Naadloos gebouwd voor e-mails, sms, messenger-chatbots, Telegram en WhatsApp
  • In staat om triggerflows in te stellen met behulp van e-mails
  • Ondersteunt web-push-notificaties en door gebeurtenissen geactiveerde e-mails
NADELEN
  • Naadloos gebouwd voor e-mails, sms, messenger-chatbots, Telegram en WhatsApp
  • In staat om triggerflows in te stellen met behulp van e-mails
  • Ondersteunt web-push-notificaties en door gebeurtenissen geactiveerde e-mails
SendPulse-prijzen
Exclusieve besparingen op SendPulse via Findstack Deals
$ 5000 credits per jaar voor startups
Claim deze deal
Geen couponcode nodig
SendPulse-functies
A/B-testing
API-toegang
Analytics / rapportage
Geautomatiseerde reacties
Bounce-beheer
Campagneplanning
Contactlijst importeren/exporteren
Aangepaste Velden
Aanpasbare sjablonen
Leverbaarheidstools
Editor voor slepen en neerzetten
Drip-campagnes
Dynamische Content
Beheer van e-mailcampagnes
Email Tracking
Door gebeurtenissen geactiveerde e-mail
Geolocatie volgen
Integratie met CRM
Bestemmingspagina's / webformulieren
Voor mobiel geoptimaliseerde e-mails
Marketing via meerdere kanalen
Personalisatie
Realtime analyses
Segmentatie
Integratie van sociale media
Spam testen
Abonneebeheer
Enquête/peilingbeheer
Sjabloonbeheer
Beheer afmelden
SendPulse-media
VerzendPulse 0
VerzendPulse 1
VerzendPulse 2
VerzendPulse 3
SendPulse-screenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 14, 2024
SendPulse-logo
478 SendPulse Recensies
4.6 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 03, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Rafael C. avatar
Rafael C.
Procesbeheersingsingenieur
Delen
"Goede service en kleine prijs."
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

A very good partner. Easy to use. Good support. Easy documentation.

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

The payment process is not good. The advertisement about the Whatsapp connection is unclear. When you select it, it shows that you need to purchase a plan to start using it.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

I need to automatize the flow and turn my service in an automated way.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 02, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
RP
Reoung P.
Oprichter
Delen
"Het is meer functie"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

Chatbot and email programs it have more function

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

it is some lession , they don't update as new funtion

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

Email Marketing , it is have working so fast and save time to design , we can recieved about delivery email , our sale increase 20 %

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 01, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Andy N.-avatar
Andy N.
CEO en oprichter
Delen
"Geweldige app en gemakkelijk te gebruiken"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

Easy to use application. There are many utilities to help solve tasks quickly. Since I used SendPulse, I have saved a lot of personnel costs. Chatbots can do more than expected. I can use 3rd parties to integrate into CRM or work management applications

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

The user interface is a bit ugly. Loading speed is a bit slow and needs to be improved. Sendpulse's CRM still lacks many features and needs more improvements.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

It helps me save on personnel costs, and helps us respond to messages and get customer information 24/7

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 31, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
FC
Fernando C.
Oprichter
Delen
"De beste keuze voor onze nieuwe chatbot voor WhatsApp"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

SendPulse, was our business choice to build our corporate chat bot, due to its flexibility and good pricing. We hope it to become of our daily business in relating and solving issues efficiently for our community and users.

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

Learning curve took a longer than expected.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

Send Pulse is taking care of the many questions users have about notary services in Notary 68 in Bogotá, Colombia. It has streamlined and made responses more effective and timely.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 27, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JC
Justin C.
Oprichter
Delen
"Geweldige chatbotsoftware"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

It's so easy to use and I dont' have to learn how to use the freaking Microsoft Bot Framework or Python!

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

It doesn't support receiving files/images from users as input, nor any robust server-side computation ability.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

It's allowing me to reach my users easily through the medium in which they're most accustomed to interact with (Telegram).

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 24, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
PC
Huisdier C.
Oprichter
Delen
"beste website die ik voor mijn bedrijf heb gemaakt"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

whatsapp chatbot best website i took for my company

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

nothinkbest website i took for my company

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

every thing good

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 24, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DH
Decaan H.
Oprichter
Delen
"Alle toeters en bellen zonder de grote kosten"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

great live chat personnel and easy customer interface. All the features you could want and easy to integrate signup form in to website.

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

i have nothing bad to say about sendpulse

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

wanted to get an email marketing system in place and sendpulse has the most features for the least amount of money...

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 23, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
OF
Omer F.
Oprichter
Delen
"Het bereik van onze sms-campagnes was geweldig"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

We have used several gateways in the past for sms marketing for our clients. However all these services had problems with deliveries or bad services. Sometimes the numbers used were fishy on involved in scams and all of them had very high prices for European countries. Send pulse is much easier to use and the reporting is very simple and straight forward.

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

Initially our campaigns were blocked because of gdpr compliance which was inconvenient for us but as soon as we proved our right, we were given full access to their tools. And now it feels like a swiss army knife with several tools under one place.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

Sms rates are much cheaper for almost all countries. The delivery rates are also much better and phone numbers used for sms are new and not involved in fraudlent activities.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 23, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
VK
Vladimir K.
Oprichter
Delen
"Gemakkelijk te gebruiken, geweldig voor kleine bedrijven"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

Like i said a very helpfull and usefull platform, using it atm mainly for chatbots and it made my life easier :)

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

at this moment i have nothing to give for the dislike section :)

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

I have an ecomerce shop, and chatbots help me to lower the time i need to invest in customer support.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 20, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
HH
Henry H.
Oprichter
Delen
"Beste automatiseringsplatform"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

Sendpulse is easy to use and easy to implement, I have managed to learn its use in just 30 days and I have already implemented 3 chatbots. Their technical support is excellent, 24 hours a day when you have any questions they can help you. The frequency of use of sendpulse is almost every day since I am working on several projects. Among the features that sendpulse has are email marketing, chatsbot, sending push notifications. Its easy integration with other platforms makes it interoperable.

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

The app android is running slow, but They are working to improve that.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

SendPulse has helped me integrate a chatbot for pharmaceutical companies, helping customers to consult the price of medicines through a chatbot, also to place orders through WhatsApp and social networks, it helps me with digital marketing, the funnel sales and acquisition of potential clients

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 17, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
TW
Terrence W.
Oprichter
Delen
"Geweldige e-mailservice"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

I love their intuitive tools and features.

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

Well I really like the login procedure. The product works so well, but I guess sometimes I wish I culd send a text when I email and it doesn't have tat functionality.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

It is my email service.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 16, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
HK
Harry K.
Oprichter
Delen
"Ik had niet verwacht dat het ZO goed zou zijn"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

Intuitive interface, easy to use, features rich

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

It's a bit slow. There's no way to create a new contact in the CRM automatically when someone starts a chat.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

Being able to automate helpdesk

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 16, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Mariia B. avatar
Mariia B.
bdo
Delen
"Ik heb eerder 7 services geprobeerd om mijn Telegram-bot te bouwen"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

User-friendly interface, a lot of functions, good price

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

I will offer you more spread functionality from the point of view of a Telegram bot. But even for now, that's enough.

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

I do a non-commercial project for Ukrainians in Bali. Thank you so much for all the necessary instruments; all I needed was here.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 16, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
HM
Hafizah M.
Oprichter
Delen
"Ik ben blij om sendpulse te ontmoeten"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

I like that all the features are what I want, and I find it easy to access and contact support At first I just wanted to try it, but I have decided that I will always use it for my business I hope this service continues and develops

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

Sometimes there are things that are difficult to use, that's normal but the support really helped me

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

At first the chatbot didn't work, but that turned out to be because I hadn't set the template

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 15, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
OK
Oleg K.
Oprichter
Delen
"Review Oleg"
Wat vind je het leukst aan SendPulse?

It is helping me to communicate with clients and customers in a second project

Wat vind je niet leuk aan SendPulse?

Need to log in often. I would prefer remember me option

Welke problemen lost SendPulse op en wat levert dat voor u op?

It is helping us to stay in touch woth clients and customers

Bezoek website