NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
maandag CRM-achtergrondonscherpte
maandag CRM-logo
monday CRM
4.6
(728)
(Voorheen Monday Sales CRM)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Unclaimed: Werkt u bij monday CRM?
Findstack biedt objectief, onafhankelijk onderzoek en geverifieerde gebruikersrecensies. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

maandag CRM-beoordelingen en productdetails

maandag CRM-overzicht
Wat is maandag CRM?

Monday CRM is een cloudgebaseerd platform voor klantrelatiebeheer dat speciaal is ontworpen voor verkoopteams. Omdat het bekend staat om het gebruiksgemak van het platform en de focus op het automatiseren van repetitieve taken, kunnen verkoopteams zich concentreren op het opbouwen van relaties met hun klanten. Met functies zoals leadscores, e-mailtracking en gespreksregistratie is Monday CRM een geweldige oplossing voor elk verkoopteam dat zijn productiviteit wil verhogen en meer deals wil sluiten.

Bedrijf monday.com
Jaar van Oprichting 2012
Bedrijfsomvang werknemers 5001-10,000
Hoofdkantoor Tel Aviv, Israël
Social Media
maandag CRM-categorieën aan Findstack
maandag CRM-productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Gebruiksgemak
Beginner
Gemiddeld
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Support 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie, video's, webinars
Talen Chinees, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Turks
maandag CRM Awards
Findstack Algemeen kenteken 2024
maandag CRM-functies
API-toegang
Afspraak plannen
Gespreksregistratie
Samenwerkingsinstrumenten
Contact management
Beheer van klantfeedback
Customer Segmentation
Kaartverkoop voor klantenondersteuning
Aanpasbare dashboards
Gegevens importeren / exporteren
Document Management
E-mailmarketing
lead management
Live Chat
Marketingautomatiesering
Mobile Access
Orderbeheer
Productcatalogus
Offertes/voorstellen
Rapportage en Analyse
Op rollen gebaseerde toegangscontrole
Sales Forecasting
Beheer van verkooppijplijnen
Integratie van sociale media
Enquêtebeheer
Taak beheer
Territory Management
Integraties van derden
Gebruikersrechten
Workflow Automation
maandag CRM Media
maandag CRM0
maandag CRM1
maandag CRM2
maandag CRM3
maandag CRM4
maandag CRM5
maandag CRM-screenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst bijgewerkt op: juni 14, 2024
maandag CRM-logo
728 monday CRM Recensies
4.6 van 5
Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Februari 26, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SL
Steve L.
Oprichter
Delen
"Gemakkelijk in gebruik en snel aan de slag"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

The CRM is easy to use and quick to get started with

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

Not really a dislike as such. We are early in using the system and find some of the dashboards don't quite reflect what we'd like to see. We are working with it though to see if we can display the information in other ways

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

It is giving us a better insight into our pipeline and helping us forecast the business we expect to win. This will also help highlight training needs and identify where team development and marketing activity can help us continue our growth story as a business

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Februari 01, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
LC
Lodewijk C.
Sales Manager
Delen
"Al ruim 2 jaar geweldige service!"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

Monday.com is the most efficient CRM program I have used in the last two years. It is easy to use and better than keeping a Google Drive or Excel Spreadsheet.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

There is nothing that I dislike about monday.com. It is so easy to use.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

Monday.com has been solving my sales problems, and it helps me keep everything organized. I love how you can customize the different boards.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 29, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JG
Jennifer G.
Haar- en make-upartiest
Delen
"Eén plek voor alles!"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

You can be working on a document, and not have to worry about saving the document, and when someone else goes in and contributes to the same document, you can see who did it and what their comment was. It's super easy to use, I can make old-fashioned check-off lists, and it keeps track of what I did before and down to the last click I made.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

You have to wait to open it 😂. It's not as easy to implement as Teams, for example

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

tracking. Tracking clients and tracking my own "to-do" list

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 22, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SG
Steve G.
Oprichter
Delen
"Houd mij gefocust en georganiseerd"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

With 3 different businesses, monday keeps me focused and organized and doesn't let me forget important tasks that would otherwise be missed.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

It should enter items on the boards when I think about them instead of me having to actually type the items out......mind reading would be a nice upgrade.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

Keeps me from missing steps or shortcutting processes

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Jan 01, 2024
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Sarah D. avatar
Sarah D.
Grafisch ontwerper
Delen
"Het beste sinds gesneden brood..."
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

The most helpful part of Monday is that I can use it for all my project management needs. Monday is so simple and "Excel-like" that it's really easy to explain for those that I partner with that are a little older & technology is a struggle. For almost 3 years now, Monday has helped me bridge the gap between the "technological generational gap".

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

I've come across a few things that I "dis-liked" but after taking the time to watch a video and read the tutorials they have available, I've yet to find something that I couldn't figure out with tutorials & online help.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

The fact that Monday is constantly growing their integrations and implementing new features is a HUGE benefit for me. I'm a small start-up and their constant growth allows me to do the same!

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 13, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Barb A. avatar
Barb A.
Ontwikkelingsmanager
Delen
"Geweldig hulpmiddel voor projectbeheer"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

One place to store all of my lists and project components. The ability to attach pertinent Files to my entries. The ability to assign a task to others inside your organization. The ability to @ mention and send email to others. Being able to copy a project list, so no recreating the wheel for the recurrence of that project.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

Doesn't intersect/talk to our CRM. sometimes a little difficult to understand how to do something new.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

Helps me keep track of my tasks by project. This helps me stay organized. Also, allows my successor a good map to follow.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
December 01, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Jonathan F.-avatar
Jonathan F.
Senior digitale marketeer
Delen
"Geweldig product en supervriendelijk in gebruik"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

I like how well you can organize all the different tasks. I also like how the app on the phone allows you to organize everything without having to go to a computer and update stuff. Our team has implemented Monday.com as one of our go-to's for reminders and updates with our clients orders. It has become a tool we use all the time for us to keep track of our constant client changes.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

The downside might be the amount of templates the system has. For example, we don't use Monday.com as a traditional marketing company would, but we use it as a system that helps us stay organized with our client orders, so if we had some templates that relates more to organization then it would be even better

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

It has helped our company a lot because as a team we are able to see immediate updates to our client orders and changes we need to make.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
26 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Xiomara H.-avatar
Xiomara H.
instructeur
Delen
"Het beste werkplatform dat ik ooit in mijn leven heb gebruikt"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

I like that Monday is very versatile and allows you to create anything from a simple dashboard for your activities to a CRM for your company in just a few minutes.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

Automations are sometimes a bit complex to customize or are misconfigured later

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

Keep track of clients and all information in one system

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
22 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Jose Miguel R.-avatar
José Miguel R.
CEO en mede-oprichter
Delen
"Het is de beste crm"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

I can create my own pipeline and automatize

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

nothing, it is perfect. It is constantly improving

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

I have my sales team pipeline and also my laboratory pipeline of results

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
22 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
HB
Harry B.
Oprichter
Delen
"Flexibel CRM waarmee gegevens rechtstreeks naar projectbeheer kunnen stromen"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

The flexibility to easily customize and scale according to the size of the business makes monday.com a class leader. Our team can complete all their work in one place making our workflow simple and easy to use.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

Some of the built-in automation is limited. Admin permission options are limited and could be improved for accounts that do not have the Enterprise licance.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

Tracking communication with customers. Keeping up with sales-related tasks. Handing over sales data to project management.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
21 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
CW
Chris W.
Oprichter
Delen
"Zeer aan te bevelen Monday.com voor veel soorten bedrijven"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

The versatility, and customizability - there's something you can use it for for almost any client we work with.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

It is so customizeable that to do a very specialized solution for a business can often require a lot of set-up time in our experience. There are a lot of different types of templates to start with.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

Many clients come to us with no CRM at all, and this is a great product to use that isn't as expensive as others that are only CRMs, and we can expand this as they grow.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
20 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JW
Jade W.
Puppy-conciërge
Delen
"Eenvoudig te navigeren"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

Easy to organize and use. Able to separate what I need and don't need to see.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

Storage space fills up quickly. Have to create a new board at times because of space.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

Organizing the sales

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
20 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Yony ​​M.-avatar
Yony ​​M.
Directeur marketing en bedrijfsontwikkeling
Delen
"Geweldig en eenvoudig te implementeren"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

Finally a CRM and Project Management in one software. Easy to use and implement with our sales and marketing team. Customer Support is the best and is able to help to streamline the process. Great for everyday use, highly recommend you give it a try.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

I dont have any dislikes at the moment, but will update once I do run into a snag.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

CRM for our sales team

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
20 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
LO
Lucas O.
Director
Delen
"Maandag is de beste"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

Monday helps me stay organised and is highly customisable. It was really easy to get started with and I now use it every day. It's also smoothly integrated into several other services that we use.

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

There are a few different pricing levels, and I feel that some features they hold back on the lower tiers should be available to all paying users.

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

It helps us keep track of potential clients, existing clients, project progress, invoicing status and project completion.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
20 november 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
NA
Nicholas A
Oprichter
Delen
"Geweldige werkervaring, gemakkelijk te gebruiken"
Wat vind je het leukst aan Monday CRM?

Nice and easy design, so it's more fun to use at work

Wat vind je niet leuk aan Monday CRM?

Sometimes it's a bit slow, it's loading long for example

Welke problemen lost Monday CRM op en wat levert dat voor u op?

Reminders, Customer Data

Bezoek website