NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
HubSpot CMS Hub-achtergrondonscherpte
HubSpot CMS Hub-logo
HubSpot CMS Hub
4.5
(1,563)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Findstack biedt objectieve en uitgebreide vergelijkingen om u te helpen de beste software te vinden. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

HubSpot CMS Hub-recensies en productdetails

HubSpot CMS Hub-overzicht
Wat is HubSpot CMS-hub?

Hubspot CMS Hub is een platform voor contentbeheer dat websitebeheer eenvoudig en toegankelijk maakt, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op het gemakkelijk beheren van hun publiek en klanten. Hiermee kunnen gebruikers webpagina's met gepersonaliseerde functies maken en beheren. Het platform is ook geoptimaliseerd voor verschillende apparaten en conversies, waardoor het een bijzonder krachtig en gebruiksvriendelijk CRM-systeem is.

Bedrijf HubSpot
Jaar van Oprichting 2006
Bedrijfsomvang werknemers 1001-5000
Hoofdkantoor Cambridge, MA
Social Media
HubSpot CMS Hub-categorieën ingeschakeld Findstack
Stel vragen over HubSpot CMS-hub
Wat HubSpot CMS Hub is het beste voor?
Hoe werkt HubSpot CMS Hub vergelijken met WordPress.org?
Wat zijn de voor- en nadelen van HubSpot CMS-hub?
HubSpot CMS Hub-productdetails
Mogelijkheden
AI
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / Webgebaseerd
Hulp 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
HubSpot CMS Hub voor- en nadelen
VOORDELEN
  • Laat gebruikers al hun marketinggegevens op één centrale plek bewaren
  • Uitgebreide integratiepartners
  • Toegang tot Hubspot Academy
  • Platform schaalt eenvoudig naar uw behoeften
NADELEN
  • Duurder dan alternatieve opties
  • Beperkte aanpasbaarheid en configuraties
HubSpot CMS Hub-functies
API-toegang
Asset Management
Samenwerkingsinstrumenten
Inhoudsanalyse
Inhoud archiveren
Contentmigratie
Content personalisatie
Voorbeeld van inhoud
Contentplanning
Klantenservice
Aanpasbare sjablonen
Interface slepen en neerzetten
E-commerce integratie
Bouwer van de vorm
GDPR-conformiteit
Inline Editing
Mediabibliotheek
Mobiel bewerken
Meertalige ondersteuning
Plug-ins en extensies
Reagerend Ontwerp
SEO Management
Zoekfunctionaliteit
Integratie van sociale media
Tagging en categorisering
Sjabloonbeheer
Gebruikersrollen en machtigingen
Versiebeheer
WYSIWYG Editor
Workflow Management
HubSpot CMS Hub-media
HubSpot CMS-hub 0
HubSpot CMS-hub 1
HubSpot CMS-hub 2
HubSpot CMS-hub 3
HubSpot CMS Hub-screenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst gewijzigd: juli 14, 2024
HubSpot CMS Hub-logo
1,563 HubSpot CMS Hub Recensies
4.5 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 21, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MD
Bestuurder Jordan D.
Projectleider
Delen
‘Dankbaar voor hoe HubSpot heeft ons in staat gesteld ons bedrijf te organiseren"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

The ability to automate follow-up emails, and tasks, as well as the ability to integrate HubSpot with several other technologies and software. Also, there is lots of documentation to help carry out different automation

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

Discrepancies in workflow capabilities and the other integrations that can be used. Things can be hard to change in the CRM if your contact/deal set up has already been established

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

Follow-up tasks, Communication with our clients, tracking their information and allowing multiple staff members to communicate with our clients while being able to learn everything about the previous conversations

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 21, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
RP
Robert P.
Websitestrateeg
Delen
"Het grootste CMS voor uw onderneming"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

El CMS esta integrado a la perfección con el CRM lo que lo hace el mas avanzado del mercardo.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

El precio entrada es muy bajo, sin embargo las funciones realmente interesantes estan en un plan un poco mas elevado para el mercado latinoamericano.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

La integracion entre CRM y CMS que se tenia en otros servicios como wordpress era un dolor para los clientes. Con esta integración los sitios web son realmente inteligentes en beneficio del cliente.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Oktober 05, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Carolina V.-avatar
Carolina V.
Office Manager
Delen
"CRM-tools voor iedereen in uw team!"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

I find that the Customer Account management features are seamless and easy to use. This section of HubSpot offers great flexibility when organizing pertinent information regarding a customer's account. I find that having the ability to remove and add to certain areas is helpful.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

One of my least favorite section I would say, is the way customer account data is organized. At times, when searching for a specific account and you only need a particular detail, you select "Preview," and the new pop-up takes over. A better view would be to have a smaller pop-up for a quick glance.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

HubSpot is energizing how we manage customer accounts, large amounts of data, ease of access and tools for everyone from within. HubSpot has provided our team with a one-stop shop for all our CRM needs.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Oktober 03, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AS
Tegen Aubrey S.
Klant Succes Manager
Delen
"Verkoopberichten en Hubspot Naadloze integratie"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

No need to jump between platforms when you can easily work directly from Hubspot.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

Not being able to send broadcasts directly from Hubspot.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

Effective outbound communications with customers.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
September 30, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MC
Michel C.
sdr
Delen
"Ik gebruik HubSpot CMS Hub als een manier om bedrijven te organiseren die ik prospecteer."
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

I like that I can see current and past activities. I can see who is qualified and who or how people within my company have connected with individuals within my prospecting scope.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

I dislike how I never know if my contacts/companies are up to date in the system. I have to connect with people in each company to keep things up to date and see if they are qualified.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

HubSpot CMS Hub solves disorganization problems. The companies that are up to date make a clear appearance in my prospecting list. The filters within HubSpot help to organize prospects even better.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 09, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
David D. avatar
David D.
Digital Marketing Manager
Delen
"Met de CMS-hub kun je prachtige websites maken zonder dat je een ontwikkelaar nodig hebt."
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

The support you receive from HubSpot, that's only a click away through chat, makes any possible questions you have answerable when you need it most. Where many other platforms you have to wait for a response back through email, or search through forums to find your answer.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

There are some plugins that WordPress has that I wish were available on HubSpot, but it's never kept me from being able to find an aceptable alternative. I have noticed that there are new apps in the marketplace all the time, which is also encouraging to that extent.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

The biggest problem it solves is that I don't need a developer to build a website. There are so many templates to start with that give such robust options that if I ever do need to involve a developer its only for very specific needs that cost me only a fraction of what I would pay them for an entire website.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 08, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Carson H.-avatar
Carson H.
Hub Spot Onboarding-specialist
Delen
"Als iemand een eenvoudig hulpmiddel wil gebruiken dat krachtig is, HubSpot is voor hen de oplossing."
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

The drag-and-drop functionality makes building easy and powerful.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

Since I am not a developer, there are tools I am unable to access.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

Now with the free version, companies and organizations have access to tools to grow their business.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 08, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
ZA
Zafar A.
Oprichter
Delen
"HubSpot CMS - een geavanceerd CMS-platform"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

If you are security conscious person and care about your website uptime and want to give the power to your Marketing team to own website growth, then HubSpot CMS is your best friend!

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

mobile page speed score neds improvement

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

None

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 08, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SR
Stephany R.
Directeur marketing
Delen
"CMS Hub is uiterst intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor klanten en teamleden."
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

The user interface and the fact I am able to empower my clients to make changes. Also, it is really easy to make changes. It also offers way more integration than other cms's like Wordpress.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

The only thing I dislike is how hard it is to build custom templates and new designs. Also the price can be a barrier for entry for some of our clients. They resent it.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

IT is solving the problem of integrating the entire sales and marketing function and inbound strategy into the website. no other competitor does it quite like hs.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
September 08, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
KR
Kristina R.
Content Marketing Manager
Delen
"Geweldig en gemakkelijk te gebruiken"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

I love the ease of using the interface, the richness that the data provides, and the amount of items we can use.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

I wish that I could update the social media image preview within Hubspot.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

It's making it super easy to automate certain parts of our business.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 08, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SG
Sandra G.
Marketing
Delen
"geweldig en gemakkelijk te gebruiken"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

It allows me connect with everything else in hubspot

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

it can be less intuitive than id like it

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

new and custom objects which help with attribution and dm

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 07, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AH
Atsushi H.
Cto
Delen
"Veel functies en flexibiliteit, maar zeer eenvoudig te gebruiken."
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

CMS Hub has a lot of features and flexibility, but very easy to use for makerters. Maketers can build website easly with drag and drop system. It`s so good product not only for maketers, but also developers.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

Because it`s SaaS, we can`t extend backend codes by ourselves. So need to be very careful that what CMS Hub can do, and can`t do. But Enterprise plan has the system wrapping API Gateway and Lambda, so we can build original endpoint.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

I`m a web site developer. It`s so customizable for developers. It`s SaaS but so customizable with local developing tools (CLI). You can build templates from scratch with HubL(compatible with jinja2).

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
September 07, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
SS
Sergio S.
Hoofdsoftware en partners
Delen
"Zo eenvoudig te leren"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

So simple to learn with customers, and promote the migrations form WS to Hubspot

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

maybe the marketplace show you more modules and templetes

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

migrations from wordpress

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
September 07, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
CC
Caitlin C.
Specialist inboundmarketing
Delen
"CMS Hub sandbox is een liefdesaffaire voor marketingteams"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

Working through a brand refresh and creating topic cluster content works like a dream with the HubSpot CMS Hub. The sandbox, the UX, and the support are clutch.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

Learning the navigation and where to find things with all of the product updates. Also keeping up with updates.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

Growth Driven Design projects

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 07, 2022
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Deense W.-avatar
Deens W.
Diamant partner
Delen
"Alles-in-één CMS van begin tot eind"
Wat vind jij het leukst aan HubSpot CMS-hub?

The customizable capabilities of HubSpot CMS Hub make it stand out from the crowd; its native marketing hub integration makes it more proficient at using by marketers as well.

Waar heb je een hekel aan HubSpot CMS-hub?

HubSpot CMS Hub has the drag-and-drop builder, but it's not that user-friendly compared to other cms out therein the market, and need loads of improvement in the ease of use.

Welke problemen zijn er HubSpot CMS Hub-oplossingen en wat levert dat u op?

It's marketing integrations where marketers can capture the leads on cms hub and flow leads into the marketing hub for furthere nurturing.

Bezoek website