NIEUW
Introductie van aanbiedingen:
Vind exclusieve softwaredeals voor uw favoriete tools →
Achtergrondvervaging van Appy Pie
Appy Pie-logo
Appy Pie
Maak moeiteloos apps
4.7
(1,326)
Waarom Findstack is gratis?
Findstack is gratis voor gebruikers omdat leveranciers ons betalen wanneer ze webverkeer en verkoopkansen ontvangen. Findstack In deze directory's staan ​​alle leveranciers vermeld - niet alleen degenen die ons betalen, zodat u de best geïnformeerde aankoopbeslissing kunt nemen.
Findstack biedt objectieve en uitgebreide vergelijkingen om u te helpen de beste software te vinden. We kunnen een verwijzingsvergoeding verdienen als u een leverancier bezoekt via onze links. Kom meer te weten

Appy Pie-recensies en productdetails

Appy Pie-overzicht
Wat is Appy Pie?

Appy Pie is software voor het maken van apps met slepen en neerzetten waarmee gebruikers zonder programmeervaardigheden of codeerkennis een app kunnen maken. Het platform kan worden gebruikt voor Windows 8 Phone-, Android- en iPhone-applicaties, zowel voor mobiele telefoons als smartphones; en stelt gebruikers in staat om snel te publiceren naar Google Play & iTunes.

Bedrijf Appy Pie LLC
Jaar van Oprichting 2014
Bedrijfsomvang werknemers 51-200
Hoofdkantoor Warrenton, Virginia, Verenigde Staten
Social Media
Pie-categorieën toepassen aan Findstack
Stel vragen over Appy Pie
Waar is Appy Pie het beste voor?
Hoe verhoudt Appy Pie zich tot Bubble?
Wat zijn de voor- en nadelen van Appy Pie?
Appy Pie-productdetails
Mogelijkheden
API
Segment
Kleine bedrijven
Middelgrote markt
Enterprise
Deployment Cloud / SaaS / webgebaseerd, mobiel Android, mobiele iPad, mobiele iPhone
Hulp 24/7 (live vertegenwoordiger), chat, e-mail/helpdesk, veelgestelde vragen/forum, kennisbank, telefonische ondersteuning
Trainingen Documentatie
Talen Engels
Appy Pie-functies
A/B-testing
API-integratie
Analytics en rapportage
Samenwerkingsinstrumenten
Platformonafhankelijke compatibiliteit
Custom Branding
Aangepaste code bewerken
Hulpmiddelen voor klantenondersteuning
Aanpasbare widgets
Dataverbinding
Implementatie opties
Interface slepen en neerzetten
Bouwer van de vorm
In-app aankopen
Geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE)
Mediabibliotheek
Mobiele optimalisatie
Meertalige ondersteuning
Vooraf gemaakte sjablonen
Push Notifications
Realtime voorbeeld
Reagerend Ontwerp
Op rollen gebaseerde toegangscontrole
Veiligheids kenmerken
Ondersteuning voor plug-ins van derden
Bijhouden van gebruikersactiviteiten
Gebruikersverificatie
Versiebeheer
Visuele Workflowmaker
Workflow Automation
Appy Pie-media
App Pie 0
App Pie 1
App Pie 2
App Pie 3
App Pie 4
Appy Pie-screenshots
Disclaimer
Ons onderzoek is samengesteld uit diverse gezaghebbende bronnen en is bedoeld om algemeen advies te bieden. We kunnen niet garanderen dat onze suggesties voor elk gebruiksscenario het beste zullen werken. Houd dus rekening met uw unieke behoeften bij het kiezen van producten en diensten. Deel gerust uw feedback.
Laatst gewijzigd: juli 13, 2024
Appy Pie-logo
1,326 Appy Pie Recensies
4.7 van 5
Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 20, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
VS
Vivek S.
Oprichter
Delen
"Ultrasnel"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

It was ultra fast and I could create the app in no time and very less amount

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

I hope there is no hidden costs involved

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

I had a webiste fro last 3 years and I wanted to get an app.. the cost to get the app developed is too high but appy pie resolved that problem for me

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 11, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
RW
Rj W.
Oprichter
Delen
"Shefa is de grootste hulp geweest"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

Shefa has been the greatest help and has made this so easy and .are me so happy

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

Nothing .................................

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

It helps me make an app and put it into app stores

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 10, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
GE
Gary E.
Oprichter
Delen
"Uitstekende klantenservice, het app-ontwerp zelf is erg goed en gemakkelijk te gebruiken."
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

the level of cummunication throughout a couple of issues was excellent they worked hard and fast and the issue was resolved very quickly.

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

Nothing at the minute i have been very pleased by this product and the level of customer service

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

Helping me to start my own Buisness and devlope my own app.

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
September 09, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
Muhammad H. avatar
Mohammed H.
Web Developer
Delen
"Playstore-applicatiegoedkeuring van Appy Pie"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

Its great and easy to use, I have been using it for 4 years

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

Nothing the service support it great and haptic as well

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

It makes a creative and useful app for my company to sort all issues out

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 06, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
DG
decaan G.
Oprichter
Delen
"Snelle snelle service, geweldige apps"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

Everything is easy to understand, putting together your own app is a breeze, and if you need help you can always reach out for help from their service team that is quick and helpful.

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

The branding when opening the app is a little annoying, but the pricepoint to have it removed and "white listed" is too cost prohibitive. I would pay around $5-$10 a month to have it removed though.

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

I don't know anything about coding, and the cost to have an app custom developed is much too cost prohibitive. This is the only way for smaller companies to afford it, I believe.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 06, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JH
José Luis H.
Oprichter
Delen
"Ik heb een snelle oplossing voor mijn probleem, veel als Gracias!"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

me resuelven mis problemas rapido y siempre estan atentos a mis necesidades

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

100% recomendables siempre eficientes y amables

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

por ejemplo en la publicacion de mi app y en los certificados que me solicitaba Google, que no podia resolverlo y el eqeuipo de Appy lo hizo.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 06, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JO
Jake O.
General Manager
Delen
"Al meer dan 10 jaar klant...AppyPie = Uitstekende service & betrouwbaar, configureerbaar product!"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

AppyPie's Support staff has always been accessible and expedient with their support. Their chat support platform is extremely convenient at any time during their business hours. One of the most important things needed with a mobile app is platform compatibility, marketplace policy compliance and maintaining functionality with the ever-evolving technological updates...AppyPie's Platinum Yearly (Essential) License assures this for their clients!

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

It would be nice if the support was 24-hours, but they are prompt to follow up the next business day.

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

Quickly correcting coding issues within our mobile apps and managing them for us, assurring the app is ready for our users.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 04, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
VI
Vikrant I.
Oprichter
Delen
"nieuw eenvoudig te ontwikkelen zonder code"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

without code and easy to devlop app and web

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

not any requied short degin vedio with some ex . tuorial after paid login

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

after paid login requierd some desin short vedio tutorial example of project

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
September 01, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
JG
Jeff G.
Oprichter
Delen
"Zeer goede ervaring"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

Rapid service and easy setup for my app, great service

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

Would like to have service in french could be easier for me

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

Put update of my app on Google Play and Apple Store

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 31, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AR
Apoorv R.
Oprichter
Delen
"Appy Pie maakte het maken van de app gemakkelijk en eenvoudig"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

Appy pie made the app making process easy and simple have been using it since 2017

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

Ui can be a bit better. Although I think they are working on it

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

Customer support app and getting to know customers. This has helped our company to go further and the scale that our company has achieved. This has created a brand for our company

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 30, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MS
Mark S.
Oprichter
Delen
"AppyPie biedt een fantastische, volledig functionele app-oplossing met geweldige ondersteuning."
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

AppyPie's feature set is fantastic, providing lots of functionality options for the app. Also the support is fantastic - really quick and always happy to help at any time with anything.

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

I can't think of anything now that I dislike.

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

AppyPie has for a number of years been the platform to host our Non-Profit Community and Hospital Radio station app and allows us to provide a great range of features for our listeners and to attract new supporters of the station.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 30, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
AA
Ontstaansintensiteit A.
Oprichter
Delen
"De reactie van het team is erg goed."
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

24 Hour Support Response which I like...

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

Every customer has needs according to their different bussiness, do not try to complete the product accordingly

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

Appy Pie has helped me a lot in growing my business.

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 28, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
BW
Bennie W.
Oprichter
Delen
"Goed om appie te gebruiken"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

The supporting service, esp Divyanshi helped me to solve the problem The conversation is nice and full of supporting She helps me to solve the problem on using appy pie much.

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

Not too much. They give me the supporting on every moment. It sounds like a friend to help you to solve the problem systematically. The helpdesk is supported me all the time

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

to support the need of the software. to support the structure of the program to support the basic app knowledge to create the app without difficulty at the first time

Kleine bedrijven (50 of minder medewerkers)
Augustus 28, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
TS
Tia S.
Oprichter
Delen
"Eenvoudig te bouwen en te gebruiken!"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

Very user friendly, good customer service. Anyone can use you don't need to have experience in IT.

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

i can't say anything negative atm. It all seems quite good

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

making a user friendly cost effective app for my business

Middenmarkt (51-1000 medewerkers)
Augustus 24, 2023
 bron
Algemene beoordeling:
5.0
MS
Mir S.
Ceo
Delen
"Het meest gemakkelijke en handige platform om een ​​app en een website te maken"
Wat vind jij het leukste aan Appy Pie?

Customer service, Knowledge, 24*7 support Easy to connect. One can easily connect with thappypie team and get the issue resolved. Quick and swift resolution. would suggest everyone. I have created 2 website and 2 app from appypie. The best service in the market with the best price.

Wat vind je niet leuk aan Appy Pie?

Needed more templates and design. Won't say dislike but I would suggest if they had a team who can create an app for the customers as per their needs would be an ad on.

Welke problemen lost Appy Pie op en wat levert dat voor u op?

I recently used Appy Pie to develop a website for my business and I am extremely pleased with the results. The team was very professional and knowledgeable, and they were able to create a website that was exactly what I wanted. The customer service was also top-notch, with the support team being very responsive and helpful. I would highly recommend Appy Pie to anyone looking for a reliable and affordable website development company. They are definitely the best in the market, and their support team is second to none.